Jump to content

Toggle %s Deathrow Romania Counter-Strike:Global Offensive

www.Deathrow.ro - Forum - ONLINE [DM+FFA] DM.DeathRow.ro - ONLINE [DM+FFA HS Only] HS.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake2.DeathRow.ro - ONLINE [Surf] Surf.DeathRow.ro - ONLINE


Photo

Fanii au ras de echipamentul Simonei Halep la Australian Open 2019

- - - - -

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
Jude.

Jude.

    Moderator

  • Moderator
  • 648 posts
  • 129 topics
  • Joined 21-December 14
  • Country: Country Flag
 
fanii-au-ras-de-echipamentul-simonei-hal
 
 
Fanii au râs de echipamentul Simonei Halep la Australian Open 2019. Jucătoarea de tenis din România a jucat în primul tur cu Kaia Kanepi, însă nu jocul ei a fost intens criticat pe reţelele de socializare. 
Toţi au comentat vestimentaţia aleasă pentru meciul de la turneul de la Melbourne.
Fanii au râs de echipamentul Simonei Halep pe Twitter. 
Liderul mondial din circuitul WTA a fost îmbrăcată într-un tricou de culoare roz, cu mânecă scurtă. Românca a purtat o fustă de culoare gri închis spre negru, în timp ce pantofii sport au fost creaţi special pentru ea. Pe talpa din interior se găsesc nişte ardei iuţi şi tricolorul, americanii de la Nike făcând legătură între numele româncei şi stilul pe care îl abordează în meciuri: “Halepeno”. 
Jalapeno este unul dintre cei mai iuţi ardei din lume.
 
“De ce este îmbrăcată Simona ca o bunciuţă”, “Echipamentul ăsta este mai urât decât cel de anul trecut”, “Cum de au obligat-o să se îmbrace aşa? Un echipament oribil pentru numărul 1 mondial”, “Nike nu prea are gust. Anul ăsta au avut cele mai urâte echipamente din istorie”, “Ce naiba este asta? Gulerul echipamentului seamănă cu gâtul unei ţestoase”, “Niciun echipament Nike nu arată prea bine, dar cum naiba au lăsată să se îmbrace aşa” sau“Cu ce naiba este îmbrăcată Simona Halep?”, au fost câteva dintre comentariile de pe Twitter din timpul meciului Simona Halep – Kaia Kanepi.
 
Sursa: Fanatik.ro

  • adriano04 likes this
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users