Jump to content

Toggle %s Deathrow Romania Counter-Strike:Global Offensive

www.Deathrow.ro - Forum - ONLINE [DM+FFA] DM.DeathRow.ro - ONLINE [DM+FFA HS Only] HS.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake2.DeathRow.ro - ONLINE [Surf] Surf.DeathRow.ro - ONLINE


Photo

[CS16-News] MSI lansează prima placă video RTX 2070 în format ITX

- - - - -

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
win4life

win4life

    Addicted Member

  • Moderator
  • 238 posts
  • 64 topics
  • Joined 15-January 13
  • Country: Country Flag

MSI-AERO-ITX-2070-1030x773.jpg

 

MSI lansat astăzi prima placă grafică RTX 2070 în format ITX. Se numește MSI RTX 2070 Aero ITX și este gândită pentru sistemele ultra compacte. Ocupă două sloturi PCI și vine cu un singur ventilator pentru răcire. Îi lipsesc conectorii NVLink, așadar nu poate fi utilizată în configurații multi GPU, și nu are nici VirtualLink pentru VR. Pe partea de conectică, RTX 2070 Aero ITX oferă doar trei porturi DisplayPort și un un port HDMI 2.0, deci stă ceva mai prost decât varianta Founders Edition pe care găsim și un port USB Type-C.

 

Având un sistem de răcire modest, modelul nu vine cu overclock din fabrică, însă are avantajul unui consum redus, de maxim 175 wați. MSI nu a oferit încă detalii legate de preț sau disponibilitate, însă ne așteptăm să ajungă pe rafturile magazinelor până la sfârșitul anului, la un preț ceva mai mic decât majoritatea implementărilor custom.


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users