Jump to content

Toggle %s Deathrow Romania Counter-Strike:Global Offensive

www.Deathrow.ro - Forum - ONLINE [DM+FFA] DM.DeathRow.ro - ONLINE [DM+FFA HS Only] HS.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake2.DeathRow.ro - ONLINE [Surf] Surf.DeathRow.ro - ONLINE


Photo

BMW M340i xDrive Sedan va fi prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
BIM. @CS16

BIM. @CS16

    Moderator

  • Moderator
  • 2265 posts
  • 395 topics
  • Joined 25-December 13
  • Country: Country Flag

p90323745-highres-the-all-new-bmw-3-se.j

 

Noul BMW Seria 3 Sedan se pregăteşte pentru lansarea. BMW M340i xDrive Sedan este propulsat de un nou motor pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie, care dezvoltă 275 kW/374 CP.

Împreună, motorul de înaltă performanţă, tehnologia suspensiei specifică M şi tracţiunea integrală inteligentă oferă o dinamică remarcabilă care nu are echivalent în segmentul median.

Salonul Auto de la Los Angeles (30 noiembrie - 9 decembrie 2018) va reprezenta scena premierei mondiale a BMW M340i xDrive Sedan.

Lansarea pe piaţă va începe în SUA în aprilie 2019, urmată de Europa în iulie.

Motorul dezvoltat pentru BMW M340i xDrive Sedan ridică la un nivel nou caracteristicile automobilului în ceea ce priveşte performanţele, reacţia, capacitatea de a urca în turaţii, liniaritatea în funcţionare şi eficienţa, atât de tipice motoarelor BMW cu şase cilindri dispuşi în linie.

Propulsorul de 3 litri dispune de carter din aluminiu şi chiulasă din aluminiu. Sistemul de supraalimentare, care a fost construit conform principiului TwinScroll, a fost redezvoltat şi el.

Mai mult, BMW M340i xDrive Sedan este echipat standard cu diferenţial M Sport.

Funcţia de blocare individuală a roţilor spate, complet variabilă şi controlată electronic, contribuie semnificativ nu numai la o creşterea tracţiunii, ci la îmbunătăţirea stabilităţii şi agilităţii automobilului.

În interiorul automobilului, scaunele sport cu tapiţerie specifică M în combinaţie Sensatec/Alcantara, tapiţeria BMW Individual a acoperişului de culoare antracit, volanul M îmbrăcat în piele, cu clapete de schimbare, şi benzile decorative de interior în Aluminium Tetragon oferă o ambinaţă intensă orientată spre plăcerea condusului.

Panoul de instrumente digital poartă inscripţia "M340i", în timp ce pragurile uşilor faţă poartă, de asemena, inscripţionarea modelului.

 

 

p90323746-highres-the-all-new-bmw-3-se.j

 

p90329415-highres-the-all-new-bmw-3-se.j

 

 

p90329417-highres-the-all-new-bmw-3-se.j

 

p90329416-highres-the-all-new-bmw-3-se.j

 


  • adriano04 likes this
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users