Jump to content

Toggle %s Deathrow Romania Counter-Strike:Global Offensive

www.Deathrow.ro - Forum - ONLINE [DM+FFA] DM.DeathRow.ro - ONLINE [DM+FFA HS Only] HS.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake2.DeathRow.ro - ONLINE [Surf] Surf.DeathRow.ro - ONLINE


Photo

[CS16 - Tutorial] Setarea IP-urilor in Windows Vista

- - - - -

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
Jude.

Jude.

    Moderator

  • Moderator
  • 641 posts
  • 128 topics
  • Joined 21-December 14
  • Country: Country Flag
Setarea computerului pentru accesul la rețea și / sau la internet pentru Windows VISTA.

TCP / IP este limbajul pe care îl utilizează computerul pentru a comunica cu alte computere. Va recomandam sa Utilizare de deseuri DHCP (de configurare Evoluția strategiei de o dinamica gazdei) pentru un IP atribui automat adrese (Internet Protocol) DIN retea computerelor.

Dacă utilizați DHCP , nu este necesar să modificați setările în cazul în care mutați computerul în altă locație, iar DHCP nu va solicita să configurați setări manuale cum ar fi DNS (Domain Name Server).

1. Deschideți Conexiuni la rețea făcând clic pe butonul Start , pe Panou de control , pe Rețea și Internet , pe Centru de rețea și partajare, apoi pe Gestionați conexiunile de rețea .

2. Faceți clic dreapta pe conexiunea pe care doriți să o modificați, apoi faceți clic pe Proprietăți . Dacă vi se solicită o parola de administrator sau o confirmare, tastați parola sau furnizați confirmarea.

3. Faceți clic pe fila Networking . Sub Această conexiune utilizează următoarele elemente , faceti clic fie pe Protocolul Internet versiunea 4 (TCP / IPv4), apoi faceți clic pe Proprietăți.

4. Pentru a specifica setările de adresă IPv4 , alegeți una din variantele:

A. Pentru a obține automat setările de IP, faceți clic pe Obțineți automat o adresă IP , apoi faceți clic pe OK .

b. Pentru a specifica o adresă IP , faceți clic pe Utilizați următoarea adresă IP , apoi tastați setările adresei IP în caseta Adresa IP , Subnet Mask și Default Gateway.

5. Pentru a specifica setările pentru adresa serverului DNS, alegeți una din variantele:

A. Pentru a obține automat o adresă DNS a serverului, faceți clic pe Obțineți automat adresa serverului DNS , apoi faceți clic pe OK .

b. Pentru a specifica o adresa de server DNS, faceti Clic pe Utilizați următoarele adrese de server DNS , apoi în casetele DNS preferate de server si serverul DNS alternativ tastati adresele DNS principale si serverelor secundarã.
Pentru a modifica setările DNS, WINS și IP Faceți clic pe Complex .

Sursa: tutoriale.eajutor.ro
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users