Jump to content

Toggle %s Deathrow Romania Counter-Strike:Global Offensive

www.Deathrow.ro - Forum - ONLINE [DM+FFA] DM.DeathRow.ro - ONLINE [DM+FFA HS Only] HS.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake2.DeathRow.ro - ONLINE [Surf] Surf.DeathRow.ro - ONLINE


Photo

Noul Mercedes-AMG GT R 2018

Mercedes AMG GTR 2018

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
BIM. @CS16

BIM. @CS16

    Moderator

  • Moderator
  • 2265 posts
  • 395 topics
  • Joined 25-December 13
  • Country: Country Flag

amggt2.jpg?width=610&height=343

 

Fix când am început să ne plictisim de teasere video şi foto care nu ne spuneau mai nimic, Mercedes-Benz a făcut mutarea cea mare şi a prezentat oficial noul Mercedes-AMG GT

A fost nevoie de răbdare din partea fanilor în „lupta” cu avalanşa de imagini şi videoclipuri premergătoarea lansării noului Mercedes-AMG GT.

Din fericire, Mercedes-Benz a pus capăt aşteptării şi a prezentat oficial la Affalterbach noul AMG GT.

Maşina arată absolut senzaţional, dar important este şi sentimentul pe care îl încerci când te urci în ea - totul este extrem de plăcut la atingere, de la caroserie la pielea de pe scaune şi volanul sport.

Practic, nemţii au creat un imn adus confortului, iar asta chiar într-o maşină sportivă!

Prezentată la Paris 2014, Mercedes-AMG GT are absolut toate atuurile pentru a concura serios sportivele din segment, cel puţin asta e concluzia noastra la primul contact cu maşina. 

De la modul în care stai în scaun, până la felul în care simţi volanul în mâini, noul GT promite extrem de multe. Rămâne să-l testăm pentru a vedea şi care e verdictul!

 

 

Video : 


  • eL DrAg0 and adriano04 like this
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users