Jump to content

Toggle %s Deathrow Romania Counter-Strike:Global Offensive

www.Deathrow.ro - Forum - ONLINE [DM+FFA] DM.DeathRow.ro - ONLINE [DM+FFA HS Only] HS.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake2.DeathRow.ro - ONLINE [Surf] Surf.DeathRow.ro - ONLINE


Photo

[Info-CS16] Linux Mint 18.3 "Syilvia"

- - - - -

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
Batranu Bumi

Batranu Bumi

    Addicted Member

  • Membru
  • 325 posts
  • 71 topics
  • Joined 09-January 14
  • Country: Country Flag
Linux Mint 18.3 este o versiune de suport pe termen lung care va fi susținută până în 2021. Acesta vine cu software-ul actualizat și aduce îmbunătățiri și multe caracteristici noi pentru a vă face experiența desktop mai confortabilă.


Linux Mint 18.3 "Sylvia" Cinnamon Edition
Manager de software
Steaua show-ului în Linux Mint 18.3 este Managerul de software.

Un manager mai bun

Deși magazinele de aplicații au existat deja în Android și iOS și conceptele similare au fost dezvoltate în PCBSD la vremea respectivă, Linux Mint a fost una dintre primele distribuții pentru a introduce un Manager de Software și managerul a început să-și demonstreze vârsta. A fost nevoie de o atenție deosebită, astfel încât o mare cantitate de lucru a mers în perfecționarea acesteia, făcând-o să pară mai modernă și lustruită pentru a oferi o experiență mai bună pentru utilizatori.


Managerul de software
Aplicațiile software populare precum Spotify, WhatsApp, Skype, Google Earth, Steam sau Minecraft sunt acum disponibile și foarte ușor de instalat.

Interfața cu utilizatorul arată mai modernă, iar aspectul său este inspirat de software-ul Gnome. Este mai simplu, mai consistent decât înainte și face aplicația să pară mult mai curată.


Multe aplicații populare sunt prezentate și ușor de instalat
Managerul de software este acum mult mai ușor și mai rapid decât înainte. Nu mai utilizează Webkit, categoriile de navigare și aplicațiile sunt aproape imediate și se lansează de 3 ori mai repede decât înainte.

Backend-ul a fost portat la AptDaemon, iar Managerul de software rulează acum în modul utilizator. În consecință, nu este necesar să introduceți parole pentru a căuta aplicații și dacă introduceți o parolă pentru a instala sau elimina o aplicație, autentificarea este memorată puțin timp, astfel încât să puteți instala sau elimina alte aplicații fără a trebui să introduceți din nou respectiva parolă.

Sub capota codul a fost simplificat și modernizat, folosind cele mai recente tehnici folosite de echipa de dezvoltare.

Suportul Flatpak

Datorită platformei Flatpak puteți instala aplicații de sângerare chiar dacă dependențele lor nu sunt compatibile cu Linux Mint.

Linux Mint 18.3 vine cu Flatpak instalat în mod implicit și noul Manager de Software sprijină pe deplin acest lucru.

O secțiune este dedicată Flatpak, iar managerul de software listează conținutul fiecărei telecomenzi Flatpak:


Navigați prin telecomanda Flathub în Managerul de software
Deși Flathub este configurat în mod prestabilit, puteți modifica lista de telecomenzi. Dacă adăugați altele noi, acestea vor apărea în Managerul de software.

Ambele pachete și platfoadele sunt lucruri complet diferite, însă în Managerul de software, acestea sunt prezentate în același mod: sunt doar aplicațiile pe care le instalați.

Aplicațiile Flatpaks arată ca și alte aplicații din Managerul de software:


Instalarea unui Flatpak
Puteți să răsfoiți fiecare telecomandă, să vedeți ecranele lor, să le revizuiți, să le priviți la capturile de ecran, să apăsați butonul Instalare și să le lansați în același mod în care instalați alte aplicații.

Odată instalate, platourile se execută în mediul propriu și în izolare. Ele nu afectează restul sistemului de operare. Mai jos este GNOME Games 3.26 care rulează în propriul său mediu GTK 3.26. Această aplicație nu ar putea funcționa în alt mod în Linux Mint deoarece nu este compatibilă cu GTK 3.18.


Jocurile GNOME 3.26 funcționează în mediul propriu
Instrumente de backup
Iată un alt aspect al Mintului Linux, care a fost îmbunătățit semnificativ în 18.3.

Fișiere personale

Instrumentul Backup a fost aproape complet rescris. Totul a fost revizuit: caracteristicile sale, modul în care arată și modul în care funcționează.


Instrumentul de backup
Acum este dedicat creării unei copii de rezervă a directorului dvs. de acasă, nimic mai puțin și nimic mai mult. Se salvează toate fișierele într-o arhivă de tar. Când restaurați o copie de rezervă, fișierele sunt restaurate exact în același loc în care au fost anterior, cu permisiunile originale și timbrele lor.

Acesta rulează în modul de utilizare, astfel încât nu mai trebuie să introduceți parola. Pașii necesari pentru a efectua o copie de rezervă sau pentru a restabili datele sunt mult mai simple decât înainte și alegerile de configurare sunt memorate, astfel încât să puteți repeta copii de siguranță de multe ori fără a mai fi nevoie să re-selectați aceleași lucruri din nou și din nou.

Salvarea selecției software-ului dvs. este, de asemenea, mult mai simplă decât înainte. Mai degrabă decât să vă arătați mii de pachete pentru a alege, Backup Tool listează pur și simplu pachetele instalate de la Software Manager.


Salvarea selecției software-ului
Sub capota, codul este de asemenea mult mai mic și mult mai modern. Performanța și stabilitatea au fost îmbunătățite, în special în ceea ce privește comprimarea datelor și multi-filetare. Ca și în cazul Managerului de software, backendul APT a fost trecut la AptDaemon.

Snapshot-uri de sistem

Linux Mint 18.3 dispune de Timeshift, un instrument dedicat instantaneelor ​​de sistem.

Timeshift este partenerul perfect pentru instrumentul de copiere de rezervă Linux Mint. Nu vă salvează datele personale, salvează totul.

Datorită Timeshift puteți crea copii de siguranță ale sistemului de operare în sine.

Ai șters fișierele de sistem din greșeală? Le puteți recupera. Ai făcut upgrade la o versiune mai nouă și ceva nu mai funcționează? Poți să te întorci în timp.


Snapshot-uri de sistem cu Timeshift
În pregătirea pentru Linux Mint 18.3, echipa noastră de dezvoltare a lucrat în colaborare cu Tony George,dezvoltatorul Timeshift, pentru a îmbunătăți localizarea, suportul HiDPI, aspectul și simțul și suportul pentru progresul ferestrei și directoarele criptate. Dacă v-ați bucurat deja de Timeshift în trecut, sperăm că vă veți bucura acum chiar mai mult.

Rapoartele sistemului
Un nou instrument numit "Rapoarte de sistem" a fost dezvoltat pentru Linux Mint 18.3. Obiectivul său este de a genera rapoarte atunci când apar erori de software și de a afișa informații relevante pentru computerul dvs. și mediul înconjurător.

Rapoartele privind crashurile

Când apare un accident, informațiile se acumulează și se generează un raport de accident.

Instrumentul "Rapoarte sistem" afișează prăbușirile și poate genera urmări pentru ele:


Rapoarte de accidente
Când dezvoltatorii nu reușesc să reproducă o eroare, aceste informații sunt foarte utile. Întotdeauna a fost foarte dificil pentru utilizatorii ne-experimentați să producă haldele de bază sau urme de stive. Acest instrument ajută foarte mult la asta.

Rapoartele de informare

Pe lângă rapoartele de eroare, instrumentul poate afișa și rapoarte de informații.

Spre deosebire de notele de lansare care prezintă aceleași informații generice pentru toată lumea, rapoartele de informații se adresează anumitor utilizatori, hardware particular, cazuri particulare. Fiecare raportare este capabil să detecteze propria relevanță bazată pe mediul dvs., pe desktopul pe care îl utilizați, pe CPU, pe plăcile grafice etc.


Rapoarte de informare
Echipa de dezvoltare va folosi acest instrument pentru a scrie rapoarte și pentru a aborda anumite probleme prin afișarea de informații, soluții de rezolvare a problemelor, tehnici de depanare care pot ajuta utilizatorii afectați de acestea.

Rapoartele pot include chiar acțiuni și rezoluții. Uneori echipa de dezvoltare știe cum să rezolve o anumită problemă, dar soluția nu poate sau nu ar trebui luată în numele utilizatorului. În aceste cazuri, un raport poate cere pur și simplu utilizatorului și rezolvarea unei probleme poate fi la fel de simplă ca un clic pe un buton.

Scorțișoară 3.6
Conturile online GNOME:

Cinnamon 3.6 acceptă conturile GNOME Online. Printre altele, acest suport face posibilă navigarea pe Google Drive și OwnCloud în Nemo.

Conectați-vă Contul Google și Nemo adaugă automat accesul la Google Drive în bara laterală:


Conturile online GNOME
Suport Libinput:

În timp ce versiunile anterioare au folosit șoferul touchpad Synaptics, acesta este livrat în mod implicit cu driverul Libinput.

Când este instalat driverul Libinput (xserver-xorg-input-libinput), acesta este utilizat. Când este eliminat (și după o repornire), Synaptics este folosit în schimb.

Scortisoara 3.6 suporta ambele drivere din cutie, datorita imbunatatirii daemon-ului de setari si introducerii optiunilor de configurare "automate" care se adapteaza bine la majoritatea touchpad-urilor, indiferent de driverul folosit.

Condimente:

Modulul de configurare pentru condimentele de scorțișoară (applet-uri, desklets, extensii, teme) a fost complet refăcut:


Scorțișoară de mirodenii
Vă permite să puneți direct applets în diferite panouri, permite accesul cu 1 clic la setările de configurare, afișează condimentele care au avut o actualizare de la instalarea acestora și se actualizează mai rapid. Există, de asemenea, un link "Mai multe informații" pe site-ul Spices pentru capturi de ecran și recenzii de la utilizatori.

Tastatură pe ecran:

Dimensiunea și poziția tastaturii de pe ecran sunt acum configurabile. Puteți să o plasați în partea de sus sau în partea de jos și poate dura jumătate, o treime sau un sfert din ecran.

Suportul AT-SPI (care permite afișarea automată a tastaturii pe ecran când acordați atenție unei intrări de text) a fost îmbunătățit și este acum complet funcțional.

La bord și la scorțișoară au fost modificate, astfel încât acestea ar putea fi instalate și nu ar interfera unul cu celălalt. Acum puteți utiliza tastatura de pe scena Cinnamon fără a fi la bord pe calea evenimentelor AT-SPI și puteți lansa și utiliza la bord, fără ca Cinnamon să fie în cale.

Extensii Nemo:

Extensiile Nemo pot acum să transmită numele instrumentului de configurare lui Nemo pentru a obține un buton "Configure" în dialogul de pluginuri Nemo:


Extensii Nemo
Acest lucru facilitează integrarea corectă a extensiilor și nu aglomerația meniului aplicației.

Alte îmbunătățiri:

Unele dintre celelalte îmbunătățiri din Cinnamon 3.6 sunt:

Suport pentru HybridSleep
Abilitatea de a afișa alte spații de lucru în lista de ferestre
Click-uri medii pentru a declanșa un semnal "secondaryActivate" în indicatori
Un buton de rescanare pentru rețele fără fir în applet-ul de rețea
Îmbunătățirea localizării în extensiile Nemo, sesiunea de scorțișoară și setările de scorțișoară-daemon
Performanță (de până la 5 ori mai rapidă în unele cazuri pentru nemo-media-coloane) și îmbunătățiri de stabilitate în extensia API nemo
Suport pentru GIF animate în previzualizare nemo
Appletele care sunt în mod normal invizibile (cum ar fi applet-ul de notificare) sunt acum vizibile în modul de editare pentru a le permite să fie mutate mai ușor în jurul panourilor
Scalarea pictogramei Systray în "hidpi" a fost îmbunătățită
Cinnamon câmpurile de introducere (cum ar fi căutarea în meniul aplicației) acceptă acum pastă de clic mijloc
Corecții de erori și îmbunătățiri de performanță
Au fost adăugate traduceri pentru multe dintre applet-uri
HiDPI
Suportul HiDPI devine mai bun cu fiecare lansare nouă.

Managerul de software și Sursele de software au fost portate la GTK3 și acum suportă HiDPI.

HiDPI
suportul în Cinnamon 3.6 acum este implicit la "Auto" (a fost dezactivat în versiunile anterioare), astfel încât mediul va scala din casetă pe afișajele HiDPI.

Progresul ferestrelor
LibXapp permite acum aplicațiilor să comunice progresul lor managerului de ferestre.

Această caracteristică se numește "progress-window" și este susținută de scorțișoară 3.6.

Atunci când o aplicație o folosește, progresul său este vizibil în lista ferestrelor panoului:


Progresul ferestrei în Scorțișoară 3.6
În Linux Mint 18.3, progresul ferestrei este suportat de următoarele aplicații:

Nemo (operațiuni de fișier)
Instrumentul de backup
Schimbare de timp
Managerul de software
Managerul de drivere
Formatul de stick USB USB
USB Image Writer
Orice aplicație care folosește dialogurile Synaptic (setări de limbă, manager de actualizare, surse software etc.)
XApps îmbunătățiri
Xed, editorul de text, are acum un minimap.


Xap minimap
Bara de instrumente a cititorului PDF, Xreader, a fost îmbunătățită. Butoanele de istorie au fost înlocuite cu butoane de navigare (istoricul poate fi în continuare navigat prin menubar). Cele două butoane de zoom au fost comutate și un buton de resetare pentru zoom a fost adăugat pentru a face Xreader compatibil cu alte Xapps.


Xreader
De asemenea, cititorul detectează DPI și dimensiunea monitorului pentru a face dimensiunea documentului pe care îl vedeți pe ecran să corespundă dimensiunii hârtiei în viața reală atunci când se utilizează un nivel de zoom de 100%.

În Xplayer, playerul media, fereastra de pe ecranul complet a fost îmbunătățită pentru a fi mai curată și pentru a fi mai consistentă cu modul ferestrei playerului.

Ecran de conectare
Ecranul de conectare este mai configurabil decât înainte. Au fost adăugate opțiuni pentru autentificare automată, deci dacă sunteți singurul în jur, puteți configura computerul să vă conecteze fără o parolă.

Utilizatorii LDAP vor aprecia abilitatea de a ascunde lista de utilizatori și de a introduce manual numele utilizatorilor.

Diferitele elemente ale interfeței utilizator, cum ar fi indicatorii de pe panoul de lucru, afișează acum sfaturi de instrucțiuni și pot fi activate / dezactivate în preferințe.


Configurarea ecranului de conectare
Suport pentru numlockx (care scopul de a porni cheia numlock la pornire) a fost de asemenea adăugat.

Alte îmbunătățiri
Mintul Linux are acum mai mult sprijin din partea casetei pentru verificarea ortografiei și sinonime în engleză, germană, spaniolă, franceză, italiană, portugheză și rusă.

Redshift a fost adăugată la selecția de software și este acum instalată în mod implicit. Acest instrument adaptează temperatura de culoare a ecranului în funcție de ora din zi, ceea ce face să arate mai tare noaptea pentru a reduce impactul asupra ochilor.

Managerul de conducere detectează acum CPU-ul dvs. și prezintă pachetele de microcode într-un mod mai semnificativ:


Managerul de drivere
Managerul de încărcare (mintupload) și blocatorul de domenii (mintnanny) au fost eliminate din selecția implicită a software-ului. Ele vor continua să fie disponibile în depozite, dar nu mai sunt instalate în mod implicit.

Managerul PIA, un instrument de configurare pentru conexiunile PIA VPN (disponibil în repositories), rulează acum în modul de utilizare și nu mai necesită lansarea unei parole de root.


Manager PIA
Această versiune este livrată cu linux-firmware 1.157.13 și kernel-ul Linux 4.10.0-38.

Ameliorarea lucrărilor
Linux Mint 18.3 oferă o colecție superbă de fundaluri de la Adam Kool, Adriel Kloppenburg, Daniel Clarke, Daniel Olah, Drew Coffman, Jakob Owens, James Donovan, Jan Kaluza, Jyothish Kumar PG, Kalen Emsley, Muhammad Masood, Syd Sujuaan și Thomas B ..


O prezentare generală a noilor medii
Componentele principale
Linux Mint 18.3 oferă Cinnamon 3.6, un kernel Linux 4.10 și o bază de pachete Ubuntu 16.04.

Strategia LTS
Linux Mint 18.3 va primi actualizări de securitate până în 2021.

Până în 2018, viitoarele versiuni ale Linux Mint vor folosi aceeași bază de pachete ca Linux Mint 18, făcându-l banal pentru ca oamenii să facă upgrade.

Până în 2018, echipa de dezvoltare nu va începe să lucreze la o nouă bază și va fi pe deplin concentrată pe aceasta.

https://linuxmint.co...on_whatsnew.php

Download => https://linuxmint.com/download.php
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users