Jump to content

Toggle %s Deathrow Romania Counter-Strike:Global Offensive

www.Deathrow.ro - Forum - ONLINE [DM+FFA] DM.DeathRow.ro - ONLINE [DM+FFA HS Only] HS.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake2.DeathRow.ro - ONLINE [Surf] Surf.DeathRow.ro - ONLINE


Photo

[CS16 - Auto] - Noul Toyota Auris Hybrid Black Edition

CS16GAMING

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
BIM. @CS16

BIM. @CS16

    Moderator

  • Moderator
  • 2265 posts
  • 395 topics
  • Joined 25-December 13
  • Country: Country Flag

main4.jpg?width=610&height=343

 

 

Toyota România lansează noua Toyota Auris Hybrid Black Edition, o maşină dotată cu tehnologie modernă şi siguranţă activă, fiabilă şi cu un consum redus.

 

Automobilul este prevăzut atât cu un motor electric, cât şi cu unul pe benzină, şi trece instant de la propulsia electrică la cea termică, fiind un partener de încredere, care ajută la păstrarea echilibrului şi la adoptarea unui ritm de viaţă dinamic.

 

Datorită echipărilor sale, care completează cu succes culoarea caracteristică acestei ediţii - plafon şi oglinzi în culoare neagră, jante din aliaj 17'' cu design dinamic, spoiler negru şi antenă neagră în formă de aripioară de rechin, grilă frontală neagră, scaune sport cu tapiţerie Alcantara sau geamuri fumurii, noua Toyota Auris Hybrid Black Edition poate deveni rapid un accesoriu preferat.

 

Maşina vine cu Toyota Safety Sense, care include 4 tehnologii active inovatoare, cu scopul de a reduce accidentele şi de a oferi un mediu confortabil şi sigur de condus:

 

1. Sistemul pre-coliziune

2. Alerta depășire bandă 

3. Asistență rutieră

4. Faza lungă automată 

 


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users