Jump to content

Toggle %s Deathrow Romania Counter-Strike:Global Offensive

www.Deathrow.ro - Forum - ONLINE [DM+FFA] DM.DeathRow.ro - ONLINE [DM+FFA HS Only] HS.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake2.DeathRow.ro - ONLINE [Surf] Surf.DeathRow.ro - ONLINE


Photo

Apple a lansat iOS 11.1 Pentru Iphone si Ipad

- - - - - CS16GAMING

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
BIM. @CS16

BIM. @CS16

    Moderator

  • Moderator
  • 2265 posts
  • 395 topics
  • Joined 25-December 13
  • Country: Country Flag

ios-11-main-640.jpg?width=640&height=358

 

Sistemul de operare iOS 11 a fost lansat într-un stadiu mai puţin finisat decât ne-a obişnuit Apple în ultimii câţiva ani,

însă compania lucrează la actualizări rapide care corectează neajunsurile raportate de utilizatori şi care adaugă câteva funcţii noi pe parcurs.

 

Noul iOS 11.1 pare să fie un upgrade minor, realizat mai degrabă pentru a asigura compatibilitate cu noul iPhone X,

însă vine şi cu o serie de îmbunătăţiri pentru cei care nu vor face anul acesta tranziţia la primul dispozitiv Apple cu display edge-to-edge.

 

Apple susţine că adaugă peste 70 de noi emoji-uri în iOS 11.1, iar acest lucru va încuraja adopţia noului update, întrucât doar utilizatorii care au aceeaşi versiune de software vor putea vedea pictogramele trimise de alţi utilizatori .

 

Apăsarea lungă cu Force Touch la marginea stângă a ecranului aduce acum în prim plan interfaţa de multitasking, în timp ce apăsarea lungă cu o glisare face trecerea la următoarea aplicaţie din fundal.

 

Sursa : idevice.ro

 


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users