Jump to content

Toggle %s Deathrow Romania Counter-Strike:Global Offensive

www.Deathrow.ro - Forum - ONLINE [DM+FFA] DM.DeathRow.ro - ONLINE [DM+FFA HS Only] HS.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake2.DeathRow.ro - ONLINE [Surf] Surf.DeathRow.ro - ONLINE


Photo

[CS16] Dacia implicata in scandalul "Dieselgate"


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
asV

asV

    Membru

  • Membru
  • 1859 posts
  • 457 topics
  • Joined 27-April 11
  • Country: Country Flag

image.jpg

 

Dacia se află pe lista producătorilor de automobile care au probleme cu oficialităţile germane. Ministrul transporturilor, Alexander Dobrindt, a declarat pentru AFP că autoriţăţile din Germania au descoperit nereguli la emisiile de noxe în cazul a 16 producători de automobile.
Dacia se află pe această listă alături de Alfa Romeo, Fiat, Chevrolet, Hyundai, Jeep, Landrover, Jaguar, Suzuki, Nissan, Opel, Porsche, Audi, Mercedes, Renault şi bineînţeles, Volkswagen.
După izbucnirea scandalului "Dieselgate", în care cei de la Volkswagen au fost acuzaţi că au echipat 11 milioane de maşini cu un soft ce falsifică rezultatele emisiilor de noxe, guvernul german a decis să fie verificate toate modelele de maşini aflte în circulaţie pe teritoriul ţării.
În aceste condiţii este posibil că producătorii de autovehicule să recheme în service modelele identificate cu probleme.

 

*Nu este impus model de postare insa orice parere legata de subiect trebuie argumentata*

 


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users