Jump to content

Toggle %s Deathrow Romania Counter-Strike:Global Offensive

www.Deathrow.ro - Forum - ONLINE [DM+FFA] DM.DeathRow.ro - ONLINE [DM+FFA HS Only] HS.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake2.DeathRow.ro - ONLINE [Surf] Surf.DeathRow.ro - ONLINE


Photo

[CS16 - News] Huawei P9 si P9 Plus

- - - - -

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
TripluS X

TripluS X

    Gold Member

  • Membru
  • 651 posts
  • 69 topics
  • Joined 19-August 15
  • Country: Country Flag
                Huawei a lansat două smartphone-uri P9 si P9 Plus.  Acestea au aspect identic și specificații similare, dar diferă dimensiunile ecranelor.
   
   - Huawei P9 are un corp metalic de numai 6,95mm care înglobează un display full HD cu diagonală de 5,2 inch. Sub acest display luminos, înconjurat de o margine de numai 1,7mm, și cu saturație crescută, chinezii au montat un procesor Hisilicon Kirin 955, produs chiar de ei, și 3GB memorie RAM . Bateria este de 3.000 mAh, însemnând că autonomia ar trebui să fie mai mult decât decentă (producătorul promite 12 ore de redare video sau 8 ore de browsing 4G). Pe spate, smartphone-ul are și un senzor pentru amprente.. 
 Modelul P9 va fi disponibil in versiunea de 32GB cu 3GB RAM, avand pretul de 599 EUR
 
 
   - P9 Plus are un display de 5,5 inch și o configurație similară. Bateria pe modelul P9 Plus are 3,400 mAh, pentru a oferi rezultate cel puțin la fel de bune ca modelul standard (14 ore de redare video, 9 ore de browsing 4G). Huawei P9 Plus are și difuzoare stereo, dar și o cameră de selfie-uri de 8MP cu apertură mai mare, adică f1.9. Funcționalitatea Press Touch este echivalentă cu cea Force Touch, de la Apple. Telefonul mai dispune și de un senzor infraroșu capabil să înlocuiască telecomenzile din casă.
 Modelul P9 Plus va fi disponibil in varianta de 64GB cu 4GB RAM, avand pretul de 749 EUR.
 
 
Nedenumit-620x349.jpg
 
 
Astept parerile voastre despre acest produs.
 
 
 
 

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users