Jump to content

Toggle %s Deathrow Romania Counter-Strike:Global Offensive

www.Deathrow.ro - Forum - ONLINE [DM+FFA] DM.DeathRow.ro - ONLINE [DM+FFA HS Only] HS.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake2.DeathRow.ro - ONLINE [Surf] Surf.DeathRow.ro - ONLINE


Photo

[CS16-Review] ASUS ROG GX700, primul laptop cu racire lichida a fost lansat in Romania

- - - - - Hardwere LAPTOP ASUS

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
Amatorul.

Amatorul.

    Member

  • Membru
  • 33 posts
  • 16 topics
  • Joined 25-April 13
  • Country: Country Flag

information.pngInformatii

ASUS a lansat astazi in Romania cel mai interesant laptop pe care am avut ocazia sa il vad pana acum. Este vorba de ROG GX700, primul laptop cu racire lichida din lume. Este deja disponibil la eMAG si la Altex, insa preturile nu sunt tocmai mici. Dar si produsul este unul nisat si este adresat unui grup restrans de utilizatori.

GX700 are la interior un procesor Intel Core i7-6820HK cu suport pentru OC, placa Nvidia GeForce GTX980 de 8 GB, 32 sau 64GB de RAM DDR4, toate putand fi supratactate la frecvente superioare. Toate acestea sunt realizabile datorita sistemului de racire.

Cand acesta este conectat, toate componentele primesc OC. Procesorul ajunge la 4 GHz de la 2.7 GHz, iar memoria RAM ajunge la 2800MHz de la 2133MHz. Ca si stocare ofera doua SSD-uri Samsung M2 in RAID de 256GB, ecranul este de 17.3 inch si rezolutie Full HD, insa exista si o varianta cu ecran 4K.

Are 4 porturi USB 3.0, port USB 3.1 Type C, tastatura iluminata, placa de retea de 1000 Mbps, BT 4.0 dual band si Wi-Fi AC, Intel WIDI, este compatibil G-Sync, are baterie de 93WHrs cu 6 celule si ruleaza Windows 10.

Laptop-ul poate functiona si fara sistemul de racire pe lichid, ROG Hydro Overclocking System. Sistemul de racire functioneaza ca unul normal, lichidul fiind recirculat printr-o serie de heatpipe-uri, aerul cald este scos prin spatele acestuia, iar pompa din interior impinge lichidul prin laptop.

Statia de racire reduce temperaturile la nivel de CPU si GPU cu 31% si respectiv 33%. Insa marele avantaj este ca permite OC-area componentelor la un nivel foarte ridicat, crescand si performanta in acelasi timp. Insa daca debransati de foarte multe ori sistemul de racire, este recomandat ca dupa 2-3 ani sa mai umpleti rezervorul.

Pretul este de 18.999 lei.

 

 

 

information.pngImagini

 

rog-4-550x367.jpg

rog-4-1.jpg

rog-5.jpg

rog-6.jpg

rog-7.jpg

information.pngVideo

 

 

 

[info]MODEL DE POSTARE

* Ce parere aveti despre acest laptop?:
* Ce parere aveti despre firma ASUS?:
* Credeti ca pe viitor ASUS va scoate cele mai bune tehnologii?:[/info]

 

 

 

[exclamation]Incercati sa postati dupa modelul de postare, intrucat sa evitati orice alta sanctiune.[/exclamation]


Edited by Amatorul., 21 February 2016 - 09:23 PM.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users