Jump to content

Toggle %s Deathrow Romania Counter-Strike:Global Offensive

www.Deathrow.ro - Forum - ONLINE [DM+FFA] DM.DeathRow.ro - ONLINE [DM+FFA HS Only] HS.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake2.DeathRow.ro - ONLINE [Surf] Surf.DeathRow.ro - ONLINE


Photo

[CS16 - Help] CS:GO PROBLEM

CS:GO

  • This topic is locked This topic is locked
8 replies to this topic

#1
robertinni

robertinni

    Power Member

  • Membru
  • 107 posts
  • 15 topics
  • Joined 10-February 13
  • Country: Country Flag
  • Problemă întâmpinată: După ce mă joc un meci de competitiv pe CS:GO şi după mă duc oleacă pe facebook încă îmi cântă melodia de pe fundal la începutul jocului. Doar dacă dau volume 0 nu se mai aude.
  • De când a apărut problema: De o săptămână.
  • PRINT / PRINT-uri (în cazul în care este posibil sau necesar): Nu este necesar.
  • Configuraţia PC-ului: i3-2120 , asus h61m-k, placă video integrată, 4gb ram .
     


#2
trace 818

trace 818

    SWAT

  • Super moderator
  • 374 posts
  • 19 topics
  • Joined 11-June 15
  • Country: Country Flag

Pune jocul pe Full screen si nu pe Window mode sau cum se numeste mod-ul respectiv.

Asta s-ar putea sa rezolve situatia.


  • utzu likes this

#3
robertinni

robertinni

    Power Member

  • Topic Starter

  • Membru
  • 107 posts
  • 15 topics
  • Joined 10-February 13
  • Country: Country Flag

Pune jocul pe Full screen si nu pe Window mode sau cum se numeste mod-ul respectiv.

Asta s-ar putea sa rezolve situatia.

este pe fullscren.



#4
trace 818

trace 818

    SWAT

  • Super moderator
  • 374 posts
  • 19 topics
  • Joined 11-June 15
  • Country: Country Flag

Baga-l in bara cu ALT+Tab.

Tot asa se aude si la mine muzica cand e in bara jocu'. Pune muzica pe 0 daca nu gasesti nicio rezolvare, eu personal nu stiu sau cel putin, n-am incercat/cautat una.



#5
robertinni

robertinni

    Power Member

  • Topic Starter

  • Membru
  • 107 posts
  • 15 topics
  • Joined 10-February 13
  • Country: Country Flag

Baga-l in bara cu ALT+Tab.

Tot asa se aude si la mine muzica cand e in bara jocu'. Pune muzica pe 0 daca nu gasesti nicio rezolvare, eu personal nu stiu sau cel putin, n-am incercat/cautat una.

nici aşa nu merge. dacă nu mai este nicio soluţie, o să dau mereu volumul pe 0... mersi oricum !



#6
famouz/

famouz/

    No Limit Member

  • Membru
  • 2056 posts
  • 230 topics
  • Joined 31-October 11
  • Country: Country Flag

dacă am ințeles corect, ți se aude melodia de la CSGO in fundal, bun, du-te la Setari-Sunet, și setează pe 0 toate cele 7 funcții de jos, problema vine de la Volumul pentru meniul principal, insa poti sa la debifezi pe toate, volumul general din joc ramane orcum.



#7
robertinni

robertinni

    Power Member

  • Topic Starter

  • Membru
  • 107 posts
  • 15 topics
  • Joined 10-February 13
  • Country: Country Flag

dacă am ințeles corect, ți se aude melodia de la CSGO in fundal, bun, du-te la Setari-Sunet, și setează pe 0 toate cele 7 funcții de jos, problema vine de la Volumul pentru meniul principal, insa poti sa la debifezi pe toate, volumul general din joc ramane orcum.

poţi să-mi explici mai concret ? nu prea am înţeles unde trebuie să dau + am Windows 7 în caz că mă poţi ajuta.

nişte poze ar fi ok.

 

app: am găsit (cu ajutorul lui utzu), dar tot nu merge...

dacă închid de acolo tot, nu se mai aude nici în joc sunetul...


Edited by Robertinni -, 06 February 2016 - 05:17 PM.


#8
famouz/

famouz/

    No Limit Member

  • Membru
  • 2056 posts
  • 230 topics
  • Joined 31-October 11
  • Country: Country Flag

poţi să-mi explici mai concret ? nu prea am înţeles unde trebuie să dau + am Windows 7 în caz că mă poţi ajuta.

nişte poze ar fi ok.

 

app: am găsit (cu ajutorul lui utzu), dar tot nu merge...

dacă închid de acolo tot, nu se mai aude nici în joc sunetul...

http://postimg.org/image/o3vwkx5c1/

tre sa ai setarile astfel, doar ca la main menu volume poti sa-l dai pe 0


Edited by frost-, 06 February 2016 - 10:08 AM.


#9
robertinni

robertinni

    Power Member

  • Topic Starter

  • Membru
  • 107 posts
  • 15 topics
  • Joined 10-February 13
  • Country: Country Flag

http://postimg.org/image/o3vwkx5c1/

tre sa ai setarile astfel, doar ca la main menu volume poti sa-l dai pe 0

se poate da t\c. o să mai caut eu pe google că văd că nu merge nicidecum.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users