astept pareri
Cum spuneam.Redimensionare urata...Tine tot timpul cand redimensionezi, SHIFT+ALT
In rest, e chiar binisor.
Keep working !
Deci stau si ma uit la astace a iesit buna din orice punct de vedere,facuta parca de un designer,totusi cu mici lipsuri(border,contrast si text)
Iar apoi ma uit la asta ...
Cum ti-am zis redimensionarea e cheia...Daca nu reusesti asta e...Incearca sa faci ca in primul avatar pentru ca ti-a iesit bine
K.W.
Edited by DanielM1999, 21 March 2015 - 10:45 PM.
Edited by JACK ;X, 22 March 2015 - 10:01 AM.
In sfarsit te-ai mai redresat putin...Te descurci deocamdata, dar borderul ala nu l-ai pus cum trebuie...
Textul secundar (wendy) pune-l pe none
Textul principal fa-l mai mare si baga-i putina culoare, nu doar alb negru
ms,stiu de redimensionare.. Uneori imi iese si alte nu..BRAVOOO! Blur frumos!
Dar cum am mai zis : redimensionare urata!
Mah .Trebuie sa iese tot timpul
La toate lucrarile cand le redimensionezi tine SHIFT+ALT apasat si o sa iti iese tot timpul nu doar uneori
Pixel,mai esti si designer,ai facut chat din acest topic,bravo.
ON: Bluru e bun jack,redimensionarea fa-o cu alt+shift si trage de coltul din dreapta sus.Text-ul secundar (visitor,wendy etc) pune-l pe none,iar cele principale (caligrafice) il pui pe sharp.Bafta,si tine-te ca vad ca avansezi incet incet.
Ai progresat dar textul tot cam asa e...Si incearca sa te rezumi la un singur post pe zi
Cum a zis si Dany frumos brush si blur dar textul...sa iti descarci fonturi de pe dafont.ro ..si ii pui drop shadow pe 1-0-1 iar textul secundar sa fie visitor/wendy pe none 10 pix. si la visitor poate fi si 11 pix.Bafta
Blurul e frumos dar ai probleme la redimensionare si cauta mai mule fonturi K.W.
Brush nu da bine pe orice lucrare , da cel mai bine pe cele alb - negru , dar si pe cele color.
ON : Text foarte slab , cand pui un text mare (principal) pune-l pe strong , nu , none , cum ai pus tu . Si pune gradient pe text , drop shadow , stroke , cateodata.
Si border (negru / alb) sau bordere mai folosite (ai la resurse) .
Bafta.
Textul secundar se pune pe alb.
Pune border pe lucrări.
Pune gradient map și sharpen.
KW
Edited by Revv, 24 March 2015 - 12:11 AM.
Mai ai de lucrat la blur , la text si la redimensionare . Textul secundar pune-l pe none sa se fac mai bine K.W!
Te astept cu o parere la portofoliu meu
0 members, 0 guests, 0 anonymous users