Jump to content

Photo

Say my name [ Nemultumiri ]

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
221 replies to this topic

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13
  • Country: Country Flag

v_1 Red si compliciTy, terminati odata cu frazele / pm-urile de genul "Daca e nevoie ii dau eu Moderatorul meu forum lui GHEZURE" . Eu va inteleg ca sunteti constienti, cum de fapt si eu sunt de faptul ca in momentul de fata el se descurca mult mai bine decat voi cu acest grad si ca implicit ar ajuta acest server mult mai bine ca voi, DAR asta este in momentul de fata. Eu unul am incredere in voi, ca va ve-ti ridica in cel mai scurt timp la cele mai innalte standarde si nu ve-ti mai face greseli, oricat de minore ar fi. 

Cand am zis ca primul loc care se va elibera va fi al lui, nu am zis sa renuntati voi, doamne fereste. Am zis, ca pe viitor, cand va fi un loc liber, va fi in prim plan pentru ocuparea lui. Cand s-a retras, a stiut clar ce implica asta, sa nu credeti ca nu a fost constient. In plus, omul cand a zis ieri ca revine, nici nu a adus in discutie acest grad, pentru ca ma repet "este constient" .

Asadar, dovediti-mi ce am scris mai sus. 

Asus.

Asus.

No Limit Member

• Membru
  • 3571 posts
  • 163 topics
  • Joined 14-January 12

Eu de azi inainte nu mai intru pe server daca nu se mai modifica pluginul de VIP.

Serverul e gol de obicei, maxim 20 de playeri ( o data pe saptamana asta ), si avem 2 vip-uri care stau toate ziua in plm pe server si golesc de fiecare data serverul. V-am spus de atatea ori, nu numai eu, dar chiar nu va intereseaza. Inteleg ca au platit si nu mai ai ce le face, dar aceasta discutie a fost de vreo 10 ori inainte de a se da aceste 2 VIP-uri. O sa spuneti iar, aceeasi poveste, ca  "vaaai, dar ati avut si voi VIP si nu v-ati mai plans".. Da, frate... am avut, dar atunci serverul era plin si l-am avut 2-3 zile cand nu se golea serverul din cauza asta.

Voi chiar nu observati ca nici macar dust2 nu se mai poate pune ? Chiar nu va puneti un semn de intrebare ? Ar trebui sa evoluam cu serverul, nu sa stagnam sau chiar sa regresam, asa cum am facut-o in ultimul timp.

In ultimile zile s-a jucat snow, buzzkill si 2x2 la greu si bineinteles ca erau si vip-urile prezente. Am vrut sa joc si eu si n-am putut. E frustrant frate sa vezi cum te iau cu un scuipat de glonte in talpa si iti da si headshoot, culmea... Mai mult, acestia sunt si prieteni si aproape de fiecare data se pun in aceeasi echipa.. da-o dracului de treaba, dar chiar asa ?

Va spun sincer, chiar mi s-a luat cu acest double damage. Mai jucam si noi cs pe bune sau stam pe server si suntem maciuca bataii ai vip-urilor ?  In ultimul timp am stat si spectator, dar cat sa stai ? La 10 playeri stai intruna spectator?

In fine, faceti ce doriti, dar ganditi-va, e spre binele serverului, nu spre binele meu.

Edited by Asus., 13 July 2014 - 07:04 PM.

• SUITS, v_1 Red, IonutMihai and 2 others like this

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Stiu cum e boss da tu nui ai prins "acele vremuri" scurta descriere 17-20 pe srv. 5 vipuri (s6 s8 Ann SUITS ADdvencer) toti tero  in 3 minute 5 vipuri on si si inca vreo 2-3 jucatori de la tero bineinteles, dupa aia trebuie inca vreo 5 ore sa se stranga 20. Daca doresti arunca o privire la pagina 10 sa vezi ca am si eu un post asemanator, masuri luate... si da cred ca ai observat in anumite posturi ale lui SUITS "5vs5"  aceleasi lucruri le-am mentionat si eu numai snow, buzz, 2x2, se joaca aruncati o privire la cercul ala si media jucatorilor http://www.gametrack....246.142:27015/ Acesta a fost si motivul retragerii mele, iti da 2 gloante cu ak in unghii si gata hp. 

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 posts
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14

Am modificat pluginul de vip de la 2x dmg la 1.2 ( macar atat sa fie in plus pe langa 3x jump si 120 hp )

• Asus., SUITS and v_1 Red like this

SpeciiRoy!

SpeciiRoy!

Advanced Member

• Membru
  • 175 posts
  • 16 topics
  • Joined 14-February 14

Acel 120 hp nici nu stiu daca merge ca eu nu am vazut sa imi treaca peste 100 hp-ul

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Acel 120 hp nici nu stiu daca merge ca eu nu am vazut sa imi treaca peste 100 hp-ul

Il facusem cateva zile si la 140 eu, eram curios cum merge, si chiar mergea :))

puK.

puK.

Ultras Member

• Membru
  • 393 posts
  • 57 topics
  • Joined 28-March 13

Ba faceti cv sa nu mai trebuiasca sa dai retry de fiecare data cand te pui pe spec,ca deja imi **** nervi chestia asta.Cand te bagi la joc ramai dead si nu mai invi...e aiurea in pnm.

• marcuskoze likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Lasa-ti in pnm dupa 22:00 , harti clasice mari / mici in functie de jucatori, cu timelimit 0. 

Am pus eu acum snow, cu timelimit 0, ca era industro .. bineinteles 0 jucatori.

E chiar asa de greu sa lasati o harta mica, clasica si un timelimit cand iesiti?

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

eu am lasat aseara d2_2x2 si timelimit la 0 era dupa orele 22

• SUITS likes this

IonutMihai

IonutMihai

Addicted Member

• Membru
  • 291 posts
  • 10 topics
  • Joined 14-February 14

Intra unii si o schimba,degeaba te chinui :)

L.E : Mathey,te rog sa imi explici fazele de wall / silent.aim din aceste 2 demo-uri :
                                   - http://forum.cs16.ro...they/?p=1931378

- http://forum.cs16.ro...they/?p=1932452

Edited by IonutMihai, 26 July 2014 - 10:27 AM.

• SUITS, v_1 Red and ToReTTo @ WilDz like this

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Suntem vreo 10 admini, din care vreo 4-5 foarte activi pe forum, nu puteti tine si voi redirecte? ADdvencer a tot bagat boost-uri sa ajutam si noi cum putem ce ziceti?!sau.. va uitati si va faceti ca nu ati vazut acest post ar cam fi cazul sa ne implicam cat de cat nu?

• ADdvencer and ToReTTo @ WilDz like this

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 posts
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14

Deci in primul rand sa nu mai prind voturi cum o fost 

L 07/28/2014 - 21:54:32: [adminvote.amxx] Vote: "Low.<837><VALVE_ID_LAN><>" vote custom (question "Ce.arma.e.mai.buna") (option#1 "AK-47") (option#2 "M4A1")
L 07/28/2014 - 21:54:49: [adminvote.amxx] Vote: Voting successful (got "8") (needed "1") (result "Ce.arma.e.mai.buna - AK-47")

Si in al doilea rand dece pana mea schimbati 3 mape in 15 min? 

L 07/28/2014 - 23:00:10: -------- Mapchange to de_inferno --------
L 07/28/2014 - 23:06:42: -------- Mapchange to de_dust2_long --------
L 07/28/2014 - 23:16:24: -------- Mapchange to awp_bycastor32 --------

Ba voi vreti -1 sau remov direct, iar pentru aceasta chestie am sa pun suspend la grade le urmatoare: Moderator; Administrator si Helper. Aveti 24 de ore in care sa imi trimiteti un pm care sa contina cuvintele cheie + sa imi raspunda la cateva intrebari, iar de la cine nu primesc ( exceptand cei care au facut cerere de absenta pana in momentul postului ) pm are remov fara discutii.

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Deci in primul rand sa nu mai prind voturi cum o fost 

L 07/28/2014 - 21:54:32: [adminvote.amxx] Vote: "Low.<837><VALVE_ID_LAN><>" vote custom (question "Ce.arma.e.mai.buna") (option#1 "AK-47") (option#2 "M4A1")
L 07/28/2014 - 21:54:49: [adminvote.amxx] Vote: Voting successful (got "8") (needed "1") (result "Ce.arma.e.mai.buna - AK-47")

Si in al doilea rand dece pana mea schimbati 3 mape in 15 min? 

L 07/28/2014 - 23:00:10: -------- Mapchange to de_inferno --------
L 07/28/2014 - 23:06:42: -------- Mapchange to de_dust2_long --------
L 07/28/2014 - 23:16:24: -------- Mapchange to awp_bycastor32 --------

Ba voi vreti -1 sau remov direct, iar pentru aceasta chestie am sa pun suspend la grade le urmatoare: Moderator; Administrator si Helper. Aveti 24 de ore in care sa imi trimiteti un pm care sa contina cuvintele cheie + sa imi raspunda la cateva intrebari, iar de la cine nu primesc ( exceptand cei care au facut cerere de absenta pana in momentul postului ) pm are remov fara discutii.

Nu fi dement cu 24 de ore, ca poate unii citesc asta abia poimaine, ca motive tot sunt acum vara, ca sa nu poti intra pe un forum o zi. Schimba la 48, ca ramai cu 4 admini :)) Hai, noapte buna :*

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 posts
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14

Nu fi dement cu 24 de ore, ca poate unii citesc asta abia poimaine, ca motive tot sunt acum vara, ca sa nu poti intra pe un forum o zi. Schimba la 48, ca ramai cu 4 admini Hai, noapte buna

- Au obligatia de a intra pe server si forum zilnic (cel putin o data) pentru a fi la curent cu eventualele modificari in regulament , anunturi ,cereri unban etc.

Extras din regulament. Noapte buna :*

Sp1dey

Sp1dey

Advanced Member

• Membru
  • 188 posts
  • 27 topics
  • Joined 15-June 14

Eu de acuma ma inplic si pe forum dar si pe server+ca am sa incerc sa aduc si playeri

Eu peste 2 zile plec din tara,dar fac cerere de invoire o luna

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

ADdvencer scoate te rog mapele care nu se dau la joc, css_inferno am puso azi de duc in eroare lasale doar pe cele clasice vreo 10-15 nu trebuie mai multe.

Hassan92

Hassan92

Platinum Member

• Membru
  • 1035 posts
  • 30 topics
  • Joined 18-May 14

Intrebare, intrebatoare... Cine e acest Suiram care vine sa faca el amenintari pe server, de parca nu ar mai fi nimeni ca el ?

Vine si ameninta cu chestiile de genul ,lasa ca vezi cine sunt eu cand nu vei mai avea admin, cine e de fapt aceasta persoana ? si ce putere are el ? Ca daca l-as intalni fata in fata, cred ca nu ar mai sti pe unde sa fuga.

IonutMihai

IonutMihai

Addicted Member

• Membru
  • 291 posts
  • 10 topics
  • Joined 14-February 14

E un fost admin aici

Şi nu cred că ar fi ameninţat aşa fără să fie provocat

• gabitza_man likes this

gabitza_man