Creatii R0llStar
http://oi42.tinypic.com/29wnzhk.jpg
Edited by R0llStar, 14 August 2013 - 01:41 PM.
Sincer nu stiu cu ce psd am lucarat pentru ca astea [ 1 , 3 , 4 ] sunt niste lucrari mai vechi care le gasisem in C da acu lucrez cu diferite psd-uri.
Am inteles mesaju si am mai lucrat la text .
Edited by R0llStar, 14 August 2013 - 04:52 PM.
Hop pe text si călărestel si tutorialele la fel ...inca odata va zic...nu diferentiati culorile textului de cele alea bg-ului sau a renderului, asta daca vreti sa iasa ceva, daca nu ...tinetio pe a voastra, bafta.
Dc zbor ma ? trb sa iti arat tie cu ce psd lucrez eu ?
si asta este un avatar pentru un prieten care are owner aici in comunitate
Mai ai de lucrat pe la text si umpic la efect , dar in rest e foarte bine . Incearca sa pastrezi psd-urile la mai toate imaginile pe care le postezi aici , ca altfel uite ce patesti...
Frate e prea mare diferenta de lucrari .
Ajungi de la undel WOW la undel ..
Se vede clar ca e RIP
Nu mai judecati oameni , certi frumos psd , nu cu amenintari , unele sunt frumoase altele josnice , se mai intampla , orice s'ar intampla bafta
DuBBy., on 14 Aug 2013 - 8:37 PM, said:
Nu mai judecati oameni , certi frumos psd , nu cu amenintari , unele sunt frumoase altele josnice , se mai intampla , orice s'ar intampla bafta
Corect!
Incearca sa reproduci una din creatii si prezinta un PSD sa le inchizi gura!
O semnatura e chiar foarte reusita, la celelalte sunt ceva probleme la text! Te asteptam si cu altele
Unele sunt perfecte unele cap 0 dar incetu cu incet o sa inveti de toate am vazut ca mergi bine mult noroc`
Edited by liqE NATTOmqz., 15 August 2013 - 11:38 AM.
Lucrarire de mai sus sunt mai vechi aceea cu wow este noua .
Sunt rip copile ? daca mai gasesti tu in alta parte lucrarile astea faci ce vrei cu mne .
Folosec in mod regulat cs4 si cs5 dar mai le folosesc si pe altele nu stiu dc vreti voi atatea intrb .
Eu le fac daca va plac bine daca nu asta este .
1.
2.
M-am grabit sa o fac aseara pe cea de mai sus si nu am avut timp dar a doua este cv mai serios .
Edited by R0llStar, 15 August 2013 - 11:52 AM.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users