Jump to content

Toggle %s Deathrow Romania Counter-Strike:Global Offensive

www.Deathrow.ro - Forum - ONLINE [DM+FFA] DM.DeathRow.ro - ONLINE [DM+FFA HS Only] HS.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake2.DeathRow.ro - ONLINE [Surf] Surf.DeathRow.ro - ONLINE


Photo

[CS16 - Tutorial] Crestere fps


  • Please log in to reply
36 replies to this topic

#21
LiKesTar

LiKesTar

    Advanced Member

  • Membru
  • 174 posts
  • 13 topics
  • Joined 01-December 13
  • Country: Country Flag

Sa iti creasca de la cat la cat ? Fi mai explicit.... 

de la 50 la 99 ...



#22
Nasacryl

Nasacryl

    No Limit Member

  • Membru
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
  • Country: Country Flag

de la 50 la 99 ...

Urmareste niste tutoriale , ca ai de unde berechet . Mai fa si un cleanup la PC, si abia apoi dupa vorbim . 


Edited by Nasacryl, 25 December 2013 - 11:37 PM.


#23
xDarkBlue

xDarkBlue

    Premium

  • Premium
  • 4398 posts
  • 413 topics
  • Joined 14-September 13
  • Country: Country Flag

Foarte bun tutorial, de la 60 fps am ajuns la 100 constant!

Felicitari!



#24
utzu

utzu

    No Limit Member

  • Membru
  • 12697 posts
  • 370 topics
  • Joined 07-October 10
  • Country: Country Flag

Setari bune, dar cum au zis si altii, daca ai pc trompeta degeaba....

 

 

Am facut o mare parte din setari pe care nu le aveam da la mine totul se trage de la janghina de procesor 8-|

 

Multumim oricum!


  • 3s; everywhere likes this

#25
DSNNNN

DSNNNN

    Gold Member

  • Membru
  • 697 posts
  • 60 topics
  • Joined 22-July 13
  • Country: Country Flag

Noforce-urile dupa noul update nu mai sunt valabile..sunt inlocuite de m_rawinput 1.



#26
JAy

JAy

    Gold Member

  • Membru
  • 751 posts
  • 100 topics
  • Joined 29-August 13
  • Country: Country Flag
Sunt bune setarile. Aveam 70-75 FPS-uri, iar acum am chiar și 95-100.
Good Joob ;)

Edited by doNNNNtasK, 07 February 2014 - 10:19 PM.


#27
EaZzY

EaZzY

    Gamer Member

  • Membru
  • 891 posts
  • 168 topics
  • Joined 12-February 14
  • Country: Country Flag

  Deci sa incepem: 1.La steam click dreapta pe cs->proprieties->set launch options si adaugati   -noforcemparms -noforcemspd -noforcemaccel -nomsaa -nofbo -32b

 

 

aici nu am inteles ....le adaugam toate odata asa '' noforcemparms -noforcemspd -noforcemaccel -nomsaa -nofbo -32b '' sau asa

 

 

''noforcemparms''

''-noforcemspd''

 

adica cate una pe rand?



#28
COSMIN @CS16

COSMIN @CS16

    No Limit Member

  • Membru
  • 2196 posts
  • 343 topics
  • Joined 12-November 13
  • Country: Country Flag

Adaugi asa: noforcemparms -noforcemspd -noforcemaccel -nomsaa -nofbo -32b

Intreg nu pe rand.


Edited by COSMIN @ Cs-16, 30 April 2015 - 11:27 PM.

  • utzu likes this

#29
Potcovaru ;x

Potcovaru ;x

    Ultras Member

  • Membru
  • 400 posts
  • 63 topics
  • Joined 04-October 14
  • Country: Country Flag

Cam ce fps ar trebui sa am cu acestea

Adapter Information

chip type: ATI Radeon Graphics Processor (0x7249

Dac Type: Internal Dac (400 MhZ)

Adapter String: Radeon X1900 Series

Total Available Graphics Memory: 1022 mb

Dedicated Video Memory: 512 mb

System Video Memory: 0

Shared System Memory: 512

Processor: AMD Athlon™ 64x2 Dual Core Processor 4200+ 2.21

Installed Memory Ram 2.50 gb 

ce fps as putea avea?


Edited by utzu, 07 May 2015 - 07:05 AM.
Poti juca cu 100 de fps cu ce configuratie ai. Da un ochi aici si foloseste setarile: http://forum.cs16.ro/topic/223654-cs16-help-setari-fps-si-lag-lista-comenzi-set-launch-options/


#30
DeEn

DeEn

    Addicted Member

  • Membru
  • 296 posts
  • 49 topics
  • Joined 05-May 14
  • Country: Country Flag

Multam Artick:*'

Bune setarile!


Edited by utzu, 07 May 2015 - 07:01 AM.
Poti multumi apasand butonul like fara sa faci un post inutil!


#31
George Geoo

George Geoo

    Ultras Member

  • Membru
  • 360 posts
  • 35 topics
  • Joined 12-February 14
  • Country: Country Flag

Configul ala ii exagerat de lung .. nu cred ca te ajuta la ceva . Daca ai pc slab si netu nu te ajuta poti sa pui ce vrei tu , nu o sa ai sanse , daca prinzi 30 fps constant si ai setari date pe low poate , poate . Eu unul pe cs joc numai cu setarile de baza : 

> rezolutie 800x600

> fps_max 101

> rate 25 000

> cl_cmdrate 101

> cl_updaterate 101

> ex_interp 0.01

> net_graph 5

 

Obs !!! 

Daca ai un pc slab , cauta pe net CClener si dai de fiecare data cand vrei sa intri pe cs 



#32
Potcovaru ;x

Potcovaru ;x

    Ultras Member

  • Membru
  • 400 posts
  • 63 topics
  • Joined 04-October 14
  • Country: Country Flag

Cam ce fps ar trebui sa am cu acestea

Adapter Information

chip type: ATI Radeon Graphics Processor (0x7249

Dac Type: Internal Dac (400 MhZ)

Adapter String: Radeon X1900 Series

Total Available Graphics Memory: 1022 mb

Dedicated Video Memory: 512 mb

System Video Memory: 0

Shared System Memory: 512

Processor: AMD Athlon™ 64x2 Dual Core Processor 4200+ 2.21

Installed Memory Ram 2.50 gb 

ce fps as putea avea?

multumesc pentru setari aveam 100-120 fps cu setarile date de voi ajung la 150-160 fps :* :* multumesc inca o data :*



#33
George Geoo

George Geoo

    Ultras Member

  • Membru
  • 360 posts
  • 35 topics
  • Joined 12-February 14
  • Country: Country Flag

Daca tu ai pc prost , niciodata nu vei atinge fps 100 , in cs 1.6 , fa-ti setari minime , cat suporta pc tau , degeaba iti pui setari de 100fps daca tu nu atingi 60



#34
GAMECORE-

GAMECORE-

    Banned

  • Banned
  • 131 posts
  • 17 topics
  • Joined 16-July 15
  • Country: Country Flag

De la 60 fps , am ajuns la 100 fps , bravo Artick , nu am ce spune . Iti multumesc , am cautat tot feluri de config.cfg , userconfig , nimic . Dar acesta e genial.



#35
-ScarleT.

-ScarleT.

    Addicted Member

  • Membru
  • 304 posts
  • 25 topics
  • Joined 19-October 15
  • Country: Country Flag

Configul ala ii exagerat de lung .. nu cred ca te ajuta la ceva . Daca ai pc slab si netu nu te ajuta poti sa pui ce vrei tu , nu o sa ai sanse , daca prinzi 30 fps constant si ai setari date pe low poate , poate . Eu unul pe cs joc numai cu setarile de baza : 

> rezolutie 800x600

> fps_max 101

> rate 25 000

> cl_cmdrate 101

> cl_updaterate 101

> ex_interp 0.01

> net_graph 5

 

Obs !!! 

Daca ai un pc slab , cauta pe net CClener si dai de fiecare data cand vrei sa intri pe cs 

 

 

Daca tu ai pc prost , niciodata nu vei atinge fps 100 , in cs 1.6 , fa-ti setari minime , cat suporta pc tau , degeaba iti pui setari de 100fps daca tu nu atingi 60

 

Nush ce zici tu acolo. Ce conteaza daca sunt multe "comenzi"? Eu joc pe laptop cu wifi de la vecinu (al meu merge ca cel de pe telefon...) si aveam maxim 60 fps, chiar daca online nu ajungeam la 45 fps. Cu "tutorialul" lui artick am ajuns la 100 max si 70-80 online, pe laptop si am si hd models on... Nui ca nu ajuta la nimic, vorbiti toti fara sa stiti... bah.



#36
xDimensioN

xDimensioN

    Addicted Member

  • Membru
  • 289 posts
  • 23 topics
  • Joined 10-January 16
  • Country: Country Flag

salut , ma puteti ajuta va rog , mi-am cumparat recent cs pe steam si nu am fps .. am 100 fps in meniu iar cand intru in joc 9 fps .. am laptop ( 4 gb rami ddr3 , procesor intel 2.5 , placa video intel hd graphic 1 gb ) va rog daca ma puteti ajuta .. 



#37
trace 818

trace 818

    SWAT

  • Super moderator
  • 374 posts
  • 19 topics
  • Joined 11-June 15
  • Country: Country Flag

salut , ma puteti ajuta va rog , mi-am cumparat recent cs pe steam si nu am fps .. am 100 fps in meniu iar cand intru in joc 9 fps .. am laptop ( 4 gb rami ddr3 , procesor intel 2.5 , placa video intel hd graphic 1 gb ) va rog daca ma puteti ajuta .. 

Nu e locul potrivit unde sa intrebi, deschide topic la Steam -> Help daca ce-ti zic eu acum nu te ajuta.

 

Instaleaza-ti driverele laptop-ului de pe CD (daca-l ai) sau cu Driver talent.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users