Jump to content

Toggle %s Deathrow Romania Counter-Strike:Global Offensive

www.Deathrow.ro - Forum - ONLINE [DM+FFA] DM.DeathRow.ro - ONLINE [DM+FFA HS Only] HS.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake2.DeathRow.ro - ONLINE [Surf] Surf.DeathRow.ro - ONLINE


Photo

[CS16 - STEAM] Update Steam


  • This topic is locked This topic is locked
161 replies to this topic

#41
inFe

inFe

    Premium

  • Premium
  • 2441 posts
  • 108 topics
  • Joined 07-October 10
  • Country: Country Flag

In momentul in care schimbi rezolutia pe una optima [ 640x480 / 800x600 ], va apare o imagine verde sau neagra. Pentru a rezolva aceasta problema, adauga in Set Launch Options urmatoarele:

-nomsaa -nofbo

Dupa care, adauga aceste setari in userconfig, recomandat sa il setezi pe Read Only.

rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
fps_max 99
ex_interp 0.01
gl_async 0
cl_minmodels 1

Odata cu noul update, a aparut si functia Mouse Acceleration, care este default pornita. De aceea ai o sensivitate mai mare, pentru a opri aceasta functie, adauga comanda urmatoare in userconfig.

cl_mousegrab 0

Noua locatie, unde este instalat jocul, se afla in :

SteamApps\common\Half-Life\cstrike

Succes, CS' ul nu moare :) !

mie nu imi apare imaginea neagra,,,imi apare normala in 640 dar in blur putin si vad pixelii :)) sa nu mai zic ca am acces si la rezolutii gen 300/200 unde vad tinta cat bobul de orez si nu vad textul =)) in schimb n-am incercat treaba asta poate o sa incerc cand ajung acasa . PS : mi-a umblat la acceleratia mouseului si se misca greu.

#42
SOFT

SOFT

    Banned

  • Banned
  • 2069 posts
  • 202 topics
  • Joined 13-July 12
  • Country: Country Flag

PS : mi-a umblat la acceleratia mouseului si se misca greu.


Aceasta problema e aproape la toti :)) !

#43
connect

connect

    Master Member

  • Membru
  • 1966 posts
  • 43 topics
  • Joined 25-April 12
  • Country: Country Flag

Stie careva de ce imi apare eroarea asta?
http://s9.postimage....j1psv/image.png

deci ma poate ajuta si pe mine cineva?

#44
inFe

inFe

    Premium

  • Premium
  • 2441 posts
  • 108 topics
  • Joined 07-October 10
  • Country: Country Flag

deci ma poate ajuta si pe mine cineva?

sfatul meu dezinstaleaza steamul si instaleaza-l iar.

#45
kenftw

kenftw

    Premium

  • Premium
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11
  • Country: Country Flag
Nu , trebuie Microsoft Visual C++ instalat . Cauta pe site-ul microsoft.

#46
Nachttanz

Nachttanz

    Member

  • Membru
  • 81 posts
  • 8 topics
  • Joined 18-May 12

am facut si eu update-ul cu pricina si am problema asta , stie cineva vreo rezolvare ?

http://i50.tinypic.com/of3ti9.jpg


s-a rezolvat aplicand setarile urmatoare in setlaunch acolo "
-nomsaa -nofbo "

#47
Jocky ;x

Jocky ;x

    Premium

  • Banned
  • 4536 posts
  • 270 topics
  • Joined 23-June 12
  • Country: Country Flag
Salut baieti...Am si eu o problema cu steamu imi merge ca naiba...zici ca am lag de 400 + ca nu merge consola si ate probleme ....
Ce este de facut ?

#48
connect

connect

    Master Member

  • Membru
  • 1966 posts
  • 43 topics
  • Joined 25-April 12
  • Country: Country Flag

sfatul meu dezinstaleaza steamul si instaleaza-l iar.

primul lucru pe care l-am facut,tot asa apare.

Edited by connect, 15 February 2013 - 07:11 PM.


#49
Sp3cTeR

Sp3cTeR

    Banned

  • Banned
  • 956 posts
  • 114 topics
  • Joined 25-January 12
  • Country: Country Flag
Deci cei de la Steam au facut-o de oaie , macar sa se fi gandit ca noi am dat bani sa avem counter-strike 1.6 pe steam !
Ar trebui sa respecte clientul nu sa le impuna sa joace ceva , poate mie unul nu imi place Counter Strike Global Offensive .

Ma rog , Rusine Steam .

#50
kenftw

kenftw

    Premium

  • Premium
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11
  • Country: Country Flag

primul lucru pe care l-am facut,tot asa apare.

ai facut ce ti-am zis eu mai sus ? Instaleaza Microsoft Visual C++

#51
C.Silviu

C.Silviu

    Gamer Member

  • Topic Starter

  • Membru
  • 976 posts
  • 114 topics
  • Joined 06-January 13
  • Country: Country Flag
Sa fie sanatosi multi nu accepta aceste modificari asa ca sa le fie de bn

Edited by C.Silviu, 15 February 2013 - 08:15 PM.


#52
SOFT

SOFT

    Banned

  • Banned
  • 2069 posts
  • 202 topics
  • Joined 13-July 12
  • Country: Country Flag
Credeti ca nu e gandita treaba ? Nu prea mergeau vanzarile, au spus sa ajunga la aceasta problema pentru a trece inca cateva zeci/sute/mii/etc de jucatori pe cs : go, si de a le face vanzare. Asteptati si voi update' ul final (presupun ca v-a dura in jur de o luna de zile)

Pace.

#53
AdE

AdE

    Gold Member

  • Membru
  • 605 posts
  • 125 topics
  • Joined 19-January 12
  • Country: Country Flag
Doamne , ce update de "toata valoarea" . Mi s-au sters orice din folderele aflate in csstrike.

&nb253C+

#54
limb0s

limb0s

    Master Member

  • Membru
  • 2393 posts
  • 242 topics
  • Joined 17-July 11
  • Country: Country Flag
Parerea mea? Este foarte simpla si-au batut joc in totalitate de acest joc asta au facut astia de la valve , da in sperenta ca se va lasa lumea de 1.6 si vor trece pe rahatu asta de joc cs:go care pentru mine este o risipa de bani/ timp. Si-au gasit oameni buni sa faca update exact acuma , ceea ce nu au facut in ani de zile , exact acum toate se leaga weekend reduceri 50-75 % (a starnit interes lumea la cumparat sa jucat . si in library a ramas) nu stiu ce sa mai faca ca sa isi scoata investitia plus ca au baguit jocul in totalite. Specific in aceste screenuri rezolutia cu care ma joc este de 1024x768. Prima data am reinstalat din nou jocul in speranta ca nu ma voi confrunta cu acelasi probleme ca si voi dar o sa va arat mai jos:

1. Download +install finaly asa aratat jocul cand am intrat , plus ca vroiam sa imi fac setarile Posted Image mai joacate cand nu vezi ce bifezi X(
2.Am intrat pe weed locul unde imi fac warmu , in dorinta sa imi aleg echipa unde sa ma joc Posted Image(cam asa arata un meniu dupa noul update ! ave valve! X( )
3.Nu vedeam hp-ul , nu vedeam radarul x_x Posted Image, Posted Image
4. Un shitf+tab sa vad una alta Posted Image
5. Nici macar esc nu mai merge :)))))))))))))) si aceeasi problema si cu sensibilitatea.

Ce pot sa zic sa va dea dumnezeu sa aveti parte de jocu asta ca si dota 2 sa il dati moca pe steam in speranta ca se va juca 1-2 , daca tot la-ti baguit de tot. Daca in 2-3 zile nu se rezolva o ultima solutie tot mai este valve :)))) ps. banuri peste tot. Inloc sa fie fericiti ca din ce in ce mai multi aleg STEAM si nu alternativa valve , ei isi bat joc complet de noi. Ciar si cu milioanele de plangeri nu cred ca se va face nimic ,parerea mea se va trece cu vederea peste asta pana lumea isi va pierde interesul total. Pana atunci "HF!" cu noul update..

Iar in legatura cu cl_mousegrab 0 , -nofbo este egala cu zero sensibilitatea cu care ma jucam era de 1 ciar si cu asta parca mas juca cu mouse fix(pusa la 1.5) :| iar cu cealalta nu ajuta cu nimic. Cu toate astea "felicitari " ca vati batut joc de acest joc, nu mai pot sa ma misc cum vreau eu , sa trag cum vreau cred ca pan la urma veti reusi ce aveti de gand. X(

Edited by MsD, 15 February 2013 - 09:04 PM.

  • AdE likes this

#55
Nasacryl

Nasacryl

    No Limit Member

  • Membru
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
  • Country: Country Flag
Ca sa rezovlati problema cu mouseu .... scrieti cl_mousegrab 0 parca . Nimeni nu stie cum bagi un GUI ?

Edited by Nasacryl, 15 February 2013 - 08:41 PM.


#56
famouz/

famouz/

    No Limit Member

  • Membru
  • 2056 posts
  • 230 topics
  • Joined 31-October 11
  • Country: Country Flag

Nu , nu poti , plus ca si sa fi stiiut nu aveai cum sa "opresti" acest update , deoarece este unul major .

@o sa incerc versiunea ta de Counter Strike,numi place cum a devenit steamu,nu mai imi merge deloc...

am luat si exterminate pe steam si nu stiu cum sa il mai fac sa mearga,nu stii cum se rezolva?

Edited by Magnifiq, 15 February 2013 - 08:53 PM.


#57
kenftw

kenftw

    Premium

  • Premium
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11
  • Country: Country Flag

@o sa incerc versiunea ta de Counter Strike,numi place cum a devenit steamu,nu mai imi merge deloc...

am luat si exterminate pe steam si nu stiu cum sa il mai fac sa mearga,nu stii cum se rezolva?

Probabil reinstaland cs-ul , sau schimband cfg-ul .

#58
famouz/

famouz/

    No Limit Member

  • Membru
  • 2056 posts
  • 230 topics
  • Joined 31-October 11
  • Country: Country Flag

Probabil reinstaland cs-ul , sau schimband cfg-ul .

am reinstalat si steamu,da cfgu ce legatura are?ca doar nu e destroy

#59
Jocky ;x

Jocky ;x

    Premium

  • Banned
  • 4536 posts
  • 270 topics
  • Joined 23-June 12
  • Country: Country Flag
de ce nu imi merge consola ?>

#60
kenftw

kenftw

    Premium

  • Premium
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11
  • Country: Country Flag
E alt bug aparut , aveti si voi rabdare , am inteles ca nu va ramane asa , se vor rezolva toate bugurile :)

Edited by ken., 15 February 2013 - 10:47 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users