Jump to content

Toggle %s Deathrow Romania Counter-Strike:Global Offensive

www.Deathrow.ro - Forum - ONLINE [DM+FFA] DM.DeathRow.ro - ONLINE [DM+FFA HS Only] HS.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake2.DeathRow.ro - ONLINE [Surf] Surf.DeathRow.ro - ONLINE


Photo

[CS16] Probleme cu telefonul mobil.

- - - - -

  • Please log in to reply
156 replies to this topic

#21
BONDOS

BONDOS

    Premium

  • Topic Starter

  • Premium
  • 1617 posts
  • 55 topics
  • Joined 07-October 11
  • Country: Country Flag

Model telefon: Nokia C3
Problema: Nu imi merge BlueThoot cand al aprind se inchide telefonu
Alte precizari: -

Daca ti s-a stricat doar bluetooth-ul nu il mai poti repara. Daca cand il activezi se inchide telefonul trebuie sa ii schimbi softw.
  • GanJa. and ^CRBL^ like this

#22
Bogdan ;

Bogdan ;

    No Limit Member

  • Membru
  • 4341 posts
  • 386 topics
  • Joined 14-March 13
  • Country: Country Flag
Model telefon: LG a 225
Problema: Messenger
Alte precizari:
Deci
Am descarcat aplicatia Messenger pt telefonul mobil
care mi-a rulat 6 luni pe el,si a mers perfect
si acum,cand il descarc,imi spune:
Drepturile voastre de a utiliza Yahoo messenger au expirat.Obtineti drepturile acum?Aplicatia  a fost inchisa in mod neasteptat,contactati furnizorul aplicatiei pentru a rezolva problema
Ce spuneti,ce as putea face aici?
Va rog,ajutati-ma
o poza cu telefonul:
http://www.google.ro...e_XC4PDO6jggbgI

Edited by John Connor, 04 June 2013 - 02:05 PM.


#23
I AM GOD.!

I AM GOD.!

    Platinum Member

  • Membru
  • 1175 posts
  • 155 topics
  • Joined 19-September 12
  • Country: Country Flag
Parerea mea e ca ai luat o aplicatie cu licenta iar aceasta a expirat ori iei alta aplicatie ori ii cumperi licenta

#24
JacK_DaNieLs.Cs

JacK_DaNieLs.Cs

    Platinum Member

  • Membru
  • 1187 posts
  • 117 topics
  • Joined 25-October 12
  • Country: Country Flag
Model telefon: Sony Xperia Z
Problema: Codat pe cartele din alte tari .
Alte precizari: cum il decodez fara sa mai dau bani la specialist . poate sa ma ajute cineva ? poate ma ajutati sa nu mai dau bani degeaba ! ;)

#25
Nasacryl

Nasacryl

    No Limit Member

  • Membru
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
  • Country: Country Flag

Model telefon: Sony Xperia Z
Problema: Codat pe cartele din alte tari .
Alte precizari: cum il decodez fara sa mai dau bani la specialist . poate sa ma ajute cineva ? poate ma ajutati sa nu mai dau bani degeaba ! ;)


Nu ai alfel cum , decodarea nu se face cu un program , trebuie inlocuita o anumita componenta din telefon , de aceea la unele telefoane decodarea e 20 lei si la altele si 200 .

#26
JacK_DaNieLs.Cs

JacK_DaNieLs.Cs

    Platinum Member

  • Membru
  • 1187 posts
  • 117 topics
  • Joined 25-October 12
  • Country: Country Flag

Nu ai alfel cum , decodarea nu se face cu un program , trebuie inlocuita o anumita componenta din telefon , de aceea la unele telefoane decodarea e 20 lei si la altele si 200 .


Multumesc Nasacryl..
Decodarea la un Xperia Z este 130 lei :) Dar merita ;)

#27
ValenTin S-D

ValenTin S-D

    New Member

  • Banned
  • 754 posts
  • 31 topics
  • Joined 27-December 11
  • Country: Country Flag
Model telefon : LG kp501 [cookie ]
Problema: Nu imi merge touchscreenul , lam lasat la incarcat , si cand lam luat dimineata , nu mai functiona :|
Alte precizari: nimic

#28
KISZENNNNNNNNNN

KISZENNNNNNNNNN

    Banned

  • Banned
  • 664 posts
  • 19 topics
  • Joined 28-March 13
  • Country: Country Flag

Model telefon : LG kp501 [cookie ]
Problema: Nu imi merge touchscreenul , lam lasat la incarcat , si cand lam luat dimineata , nu mai functiona :|
Alte precizari: nimic

Ori l-ai scapat pe jos,ori e prea vechi,l-ai udat i-ai facut ceva,am avut si eu un telefon la fel dar pe negru si a mers perfect,Du-l la un specialist,S-au daca te pricepti tu insuti desfa-l tu.

#29
Jocky ;x

Jocky ;x

    Premium

  • Banned
  • 4536 posts
  • 270 topics
  • Joined 23-June 12
  • Country: Country Flag

Model telefon : LG kp501 [cookie ]
Problema: Nu imi merge touchscreenul , lam lasat la incarcat , si cand lam luat dimineata , nu mai functiona :|
Alte precizari: nimic

touchscreenul este foarte slab la telefoane .Mai bine renunta la el si te sfatuiesc sa-ti cumperi un NOKIA fara touch desigur.
Cat despre LG tau incearca sa-l bati putin cu touch'ul de mana .

#30
ValenTin S-D

ValenTin S-D

    New Member

  • Banned
  • 754 posts
  • 31 topics
  • Joined 27-December 11
  • Country: Country Flag

touchscreenul este foarte slab la telefoane .Mai bine renunta la el si te sfatuiesc sa-ti cumperi un NOKIA fara touch desigur.
Cat despre LG tau incearca sa-l bati putin cu touch'ul de mana .


Ok , ms de sfat , o sa incerc ....

#31
JacK_DaNieLs.Cs

JacK_DaNieLs.Cs

    Platinum Member

  • Membru
  • 1187 posts
  • 117 topics
  • Joined 25-October 12
  • Country: Country Flag

Model telefon : LG kp501 [cookie ]
Problema: Nu imi merge touchscreenul , lam lasat la incarcat , si cand lam luat dimineata , nu mai functiona :|
Alte precizari: nimic


Am avut un Telefon Exact cum e al tau LG kp501 [cookie]
Si Te sfatuiesc sa-l bagi la un COS de GUNOI . ca si eu am patit la fel si am mers la specialist si mia zis ca nu are ce sa ii mai fca :( :) imi pare rau d tn ;)

#32
ValenTin S-D

ValenTin S-D

    New Member

  • Banned
  • 754 posts
  • 31 topics
  • Joined 27-December 11
  • Country: Country Flag

Am avut un Telefon Exact cum e al tau LG kp501 [cookie]
Si Te sfatuiesc sa-l bagi la un COS de GUNOI . ca si eu am patit la fel si am mers la specialist si mia zis ca nu are ce sa ii mai fca :( :) imi pare rau d tn ;)


Cred ca asta o sa fac , deoarece mai multi mau sfatuit acest lucru , problema era ca abia ce-l cumaparasem de 5 zile , dar din greseli invatam :D
  • JacK_DaNieLs.Cs likes this

#33
Bogdan ;

Bogdan ;

    No Limit Member

  • Membru
  • 4341 posts
  • 386 topics
  • Joined 14-March 13
  • Country: Country Flag
Am un LG-A225.e cam vechi dar pe asta il port la teren/la sala etc.
Si cand incerc sa intru pe yahoo.com =>messenger imi spune asa:
"Recived a malformed response"
oare de la ce ar fii ?
doar la aceea pagina imi arata asa
multumesc

Edited by John Connor, 20 June 2013 - 08:21 PM.


#34
I AM GOD.!

I AM GOD.!

    Platinum Member

  • Membru
  • 1175 posts
  • 155 topics
  • Joined 19-September 12
  • Country: Country Flag
posibil sa nu suporte telefonul acel tip de messenger

Edited by mTz @CS16, 21 June 2013 - 01:12 PM.


#35
Bogdan ;

Bogdan ;

    No Limit Member

  • Membru
  • 4341 posts
  • 386 topics
  • Joined 14-March 13
  • Country: Country Flag

posibil sa nu suporte telefonul acel tip de messenger


Inainte functiona
acum nu functioneaza.

#36
Jocky ;x

Jocky ;x

    Premium

  • Banned
  • 4536 posts
  • 270 topics
  • Joined 23-June 12
  • Country: Country Flag

Am un LG-A225.e cam vechi dar pe asta il port la teren/la sala etc.
Si cand incerc sa intru pe yahoo.com =>messenger imi spune asa:
"Recived a malformed response"
oare de la ce ar fii ?
doar la aceea pagina imi arata asa
multumesc

Incearca sa folosesti eBuddy,poate asa merge

#37
SorinaG

SorinaG

    New Member

  • Membru
  • 1 posts
  • 0 topics
  • Joined 05-July 13
  • Country: Country Flag
Model telefon: Samsung Wave 575
Problema: Telefonul nu se mai conecteaza la wi-fi;imi apare 'autentificare esuata' cand incerc sa ma conectez la o retea.
Alte precizari: La alt telefon de acelasi tip merge si la laptop de asemenea.

#38
ValenTin S-D

ValenTin S-D

    New Member

  • Banned
  • 754 posts
  • 31 topics
  • Joined 27-December 11
  • Country: Country Flag
Poate telefonul nu se conecteaza deoarece nu i se pemite de unde vrei tu sa iei net ...Sar putea sa ai blocata sau parolata reteaua respectiva de net.....daca nu e din aceste cauze inseamna ca telefonul e de vina , si trebuie sa-l duci la reparat , un prieten a avut acest gen de telefon si din cate stiu merge foarte bine !!!

#39
Jocky ;x

Jocky ;x

    Premium

  • Banned
  • 4536 posts
  • 270 topics
  • Joined 23-June 12
  • Country: Country Flag

Poate telefonul nu se conecteaza deoarece nu i se pemite de unde vrei tu sa iei net ...Sar putea sa ai blocata sau parolata reteaua respectiva de net.....daca nu e din aceste cauze inseamna ca telefonul e de vina , si trebuie sa-l duci la reparat , un prieten a avut acest gen de telefon si din cate stiu merge foarte bine !!!

Probabil are o problema telefonul.Du-te la un gsm, ceva sa vada ce are.

#40
greeNNN .

greeNNN .

    Banned !

  • Banned
  • 3578 posts
  • 261 topics
  • Joined 06-October 12
  • Country: Country Flag

Probabil are o problema telefonul.Du-te la un gsm, ceva sa vada ce are.

pai daca zice ca este cam vechi, ne da de inteles ca doar telefonul poate fii problema ..
Sau incearca alte tipuri de aplicatii :P




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users