Jump to content

Toggle %s Deathrow Romania Counter-Strike:Global Offensive

www.Deathrow.ro - Forum - ONLINE [DM+FFA] DM.DeathRow.ro - ONLINE [DM+FFA HS Only] HS.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake2.DeathRow.ro - ONLINE [Surf] Surf.DeathRow.ro - ONLINE


Photo

Ce este #RomanianMixers ?


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
Miorlau

Miorlau

    Manager Romanian Mixers

  • Manager
  • 3336 posts
  • 270 topics
  • Joined 07-October 10
  • Country: Country Flag
La inceputul lunii iunie 2010 acest grup i-a nastere format de Clanul BlanK si comunitatea -edit-
In aceea perioada comunitatea avea 3 servere si s-a inchis in luna noiembrie a acelui an datorita unor probleme create de moderatorii globali si infectarea bazei de date.

Grupul nu a facut parte din nici o comunitate de atunci pana la 1 noiembrie 2011 cand s-a infiintat Comunitatea Romanian Mixers, bazandu-se pe aceasta platforma.
Cand a avut loc deschiderea oficiala a acestei comunitati (1 decembrie 2011) s-au deschis 3 sv de cs .


Pe 03 si 10 ianuarie 2012 au fost deschise 2 servere publice, ambele de 32 sloturi care cauta si in prezent owneri si co-owneri (pentru un pret foarte mic). Ambele servere sunt hostate si ruleaza pe linux, doar ca nu sunt populate.In data de 15 ianuarie 2012 am hotarat ca vom sponsoriza o echipa in PGL in viitorul apropiat.
Pana acum configul folosit pentru a admina a ajuns la versiunea 1.3, iar addonul serverului la versiunea 1.1.

De asemenea s-a hotarat ca adminul care are cele mai multe event-uri pe unul dintre serverele WaR1 sau WaR2 timp 2 doua saptamani fiind adminul fruntas=jucatorul saptamanii, sa primeasca admin pe WaR1, WaR2 si WaR3. Ulterior adminul fruntas s-a hotarat sa se aleaga cel care va avea cele mai multe event-uri in acest grup, indiferent de serverul pe care se organizeaza mix-ul in urma event-ului.

De la deschidere pana acum am publicat si anunturile legate de Mottion play Design (MPD) sectiune sau parte oficiala a acestei comuntiati care isi propune sa realizeze editare video, audio si cinema pentru diferite video-uri la cerere acestei comunitati sau din proprie initiativa a membrilor MPD.


Powered by #RomanianMixers? Grup

Edited by Miorlau, 28 November 2012 - 07:16 PM.

  • utzu, *SATANIC* @ CS16, DoWnNr1 and 11 others like this
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users