Jump to content

Photo

Cerere unban

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

mario#3D

mario#3D

Member

• Membru
  • 48 posts
  • 16 topics
  • Joined 12-July 12
#Data:3,18,2014
#Ora:13:00
# Nick :LEx
# Ip :   92.83.168.114
# Steam Id Numeric : STEAM_0:1:56709299
# Motiv:wallllllllllllllll
# Nick admin care te-a banat :Cristiana
# Dovada :
# O mica explicatie : In poza a 5-a i se mare ei ca omul este dupa perete si eu il vad prin perete. Daca eu il vad prin perete in celelalte poze de ce nul vad prin perete?Daca ala e dupa perete eu de ce iau dmg,adica ala trage prin perete?

DEci eu lam activat pentru o secunda cand tu faceai pozele?Ce om normal ar fi atat de destept sa faca asta?Si mai am si steam stau sa ma frec eu cu wallu pe steam.
Eu ma refer la faza cu dmg ca ala nu e dupa ZID ce nu inteleg e in fata lui.

####WAl de nesimtit???
ia spuneti dativa si aicea voi cu parerea baiatul din poza este dupa zid iara nu?iara am wall nu?

Poate va convingeti mai bine asta http://www51.zippysh...17200/file.html

Edited by mario#3D, 18 March 2014 - 03:51 PM.

Cristiana

Cristiana

Addicted Member

• Membru
  • 254 posts
  • 22 topics
  • Joined 16-April 11
  • Country: Country Flag

mda eu vad cum ca tipul ala e in fund DUPA ZID>( nu are nici o legatura faptul ca tu iei dmg si sti ca e acolo daca tu il vezi ce este asa greu de inteles>? Tu vb de parca ai sti ca e acolo din cauza ca  primesti dmg prin perete de la el, dar ce zic eu defapt ca sa intelegi tu e FAPTUL CA IL VEZI...cand dai dmg prin perete vezi DOAR DMG nu SI PE EL ) REVINO LA REALITATE!!!..Asa ca i-am dat ban!! asteptam pareri INTRE TIMP NUMAI INTRA PE SERVAR!!!!! iti voi da ban de 10000 de ori daca trebuie...pana nu se rezolva aici DILEMA nu ramai pe servar si joci tu cu scoruri de 50-5 toata ziua !!! ai inteles?

Deci te rog frumos ...fara drame :( , si asa un super codat imi sta pe cap de 3 zile ma spameaza in fiecare zi de dimineata pana seara pe toate conturile mele...bine doamne ca nu am dat si nr de tel la contacte...ca trebuia sa imi schimb si nr de tel..off ce saptamana...\

Va rog frumos numai subestimati femeile ...in speranta ca nu ne pricepem !Si sa faceti cerere de unban IAR cum ca nu ai wal..deci ce naiba.Inteleg, credeti  ca femeile sunt  inferioare dar..pui mei nici chiar asa! ...esti al 2 in 2 zile care face cerere de unban si pune SINGUREL dovada cu wall pe forum...a zis bine ce au zis  Dl.Tiger si Bsk.. in celalat post de cerere unban cu wall in poza...

P.S exista butonul EDIT ..numai fa +1 in postul tau! exista wall la buton si in poza nr 5 te-am prins cum ca l-ai activat pentru o secunda sa il vezi si asta a fost....daca ma insel vei primi unban si ne vom vedea de drum ...daca nu, ramai in ban si interzis accesul pe servar.

Edited by Cristiana, 18 March 2014 - 03:32 PM.

• Fukers likes this

mario#3D

mario#3D

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 48 posts
  • 16 topics
  • Joined 12-July 12

##stergeti asta

Edited by mario#3D, 18 March 2014 - 03:26 PM.

bse4poli

bse4poli

Power Member

• Membru
  • 71 posts
  • 12 topics
  • Joined 20-January 14
  • Country: Country Flag

wall de nesimntit ban clar!!!

Fukers

Fukers

Addicted Member