Jump to content

Photo

Propuneri & Sugestii

- - - - -

• Please log in to reply
376 replies to this topic

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
  • Country: Country Flag

Propunere / Sugestie : [exemplu -> Adaugare plugin / Adaugare harta / Schimbare plugin / Organizare concurs etc. ]
Descriere :
Detalii : [ aici o sa lasa-ti link-uri de download , screen shot-uri , etc. ]

* Toate campurile sunt obligatorii.

Edited by Denisa ;x, 22 January 2014 - 08:46 PM.

• da_silva likes this

cLauDiu 1808

cLauDiu 1808

Power Member

• Membru
  • 117 posts
  • 14 topics
  • Joined 22-January 14

Adaugare plugin ----> Ultimate Sound

Detalii:
Cu acest plugin adaugati sunete pe server care vor fi auzite in functie de numarul de fraguri pe care il face un jucator .

- La 3 fraguri -> Sunetul Triplekill
- La 4 fraguri -> Sunetul Multikill2
- La 6 fraguri -> ultrakill2
- La 8 fraguri -> KillingSpree2
- La 10 fraguri -> MegaKill
- La 12 fraguri -> HolyShit
- La 14 fraguri -> Ludicrouskill
- La 15 fraguri -> rampage
- La 16 fraguri -> Unstoppable2
- La 18 fraguri -> MonsterKill2

Download ----> http://www.2shared.c...s_advanced.html

• A. MeHigh ; likes this

A. MeHigh ;

A. MeHigh ;

Gamer Member

• Membru
  • 977 posts
  • 25 topics
  • Joined 03-January 14

Eu sunt de acord cu aceste sunete , dar sa nu faca lag .. ! :P

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

pro

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

cerere_acceptata.png

Momentan le-am pus , vedem pe parcurs daca raman. Sa vedem ce zice si Denisa.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Adaugare plugin ----> Ultimate Sound

Detalii:
Cu acest plugin adaugati sunete pe server care vor fi auzite in functie de numarul de fraguri pe care il face un jucator .

- La 3 fraguri -> Sunetul Triplekill
- La 4 fraguri -> Sunetul Multikill2
- La 6 fraguri -> ultrakill2
- La 8 fraguri -> KillingSpree2
- La 10 fraguri -> MegaKill
- La 12 fraguri -> HolyShit
- La 14 fraguri -> Ludicrouskill
- La 15 fraguri -> rampage
- La 16 fraguri -> Unstoppable2
- La 18 fraguri -> MonsterKill2

Download ----> http://www.2shared.c...s_advanced.html

Sa vedem ce zice si Denisa.

cerere_acceptata.png

Momentan ramane pe server , daca este sa deranjeze pe cineva acest plugin , nu este problema , se poate dezactiva.

Luciann1009

Propun sa face serverul respawn random nu baza baza e mai frumos randon 

• Asus. likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Propun sa face serverul respawn random nu baza baza e mai frumos randon 

cerere_respinsa.png

Spawn-ul va ramane in baza.

Nu e mai frumos random pentru ca te da doar si numai intre adversari . Unde e frumusetea din jocul ala? N-ai niciun scop in joc decat sa te pui in cur si sa apesi , ala nu-i joc.

@majedwf

@majedwf

Fost Designer

• Retired
  • 3237 posts
  • 311 topics
  • Joined 01-August 13

Propunere / Sugestie : Propun un concurs top15.
Descriere : Alegeti o zi in care sa dati rr la top si sa-l organizati. :)
Detalii : Ca premii, ramane la aprecierea conducerii.

@majedwf

@majedwf

Fost Designer

• Retired
  • 3237 posts
  • 311 topics
  • Joined 01-August 13

Propunere / Sugestie : O noua idee ar fi sa mariti numarul de grade, sa aveti unde sa mariti membrii staffului.
Descriere : Un grad ar fi "Super-Moderator".
Detalii : Daca vreti, mai adaugati voi ce grade doriti.

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

S-a discutat despre asta iar concursul este pregatit. O sa inceapa foarte curand .

Propunere / Sugestie : O noua idee ar fi sa mariti numarul de grade, sa aveti unde sa mariti membrii staffului.

Initial am dorit sa schimbam gradele , insa am considerat ca e mai bine momentan sa le lasam asa...ca sa nu fie schimbarea prea brusca.

Multumim de propuneri.

• SUITS, @majedwf and BuSu.NaDeAici like this

SHOUYI

SHOUYI

Master Member

• Membru
  • 1784 posts
  • 197 topics
  • Joined 12-July 12

Am promis ca voi face propuneri cu niste pluginuri de pe fostul server. Va alegeti voi ce doriti, daca doriti ceva . :D

Propunere / Sugestie : Adaugare plugin Walkguard
Descriere : Plugin pentru crearea anumitor zone anti-camp care dupa X secunde incepe sa le dea slap sau tot cu aces plugin se mai pot bloca anumite zone gen groapa pe d2/d2x2/d2long sau blocarea urcatului pe harta - eu in general la urcatul pe harta foloseam functia de slay automat cand ajungea in acel loc - functie tot din acest plugin.

Va ajut eu sa-l folositi, eventual faceti accesul ca pentru mine si creez eu tot ce trebuie, doar sa-mi spuneti ce si unde. ;)
Detalii : https://mega.co.nz/#...sV3ehqArFr8GJJk

Propunere / Sugestie : Adaugare plugin VIP
Descriere : Singurul plugin de VIP care functioneaza corect pe respawn si care ar mai aduce niste banuti pentru intretinerea server-ului + pluginul cu beneficiile acestuia - se foloseste comanda /wildzvip in chat . Mai trebuie editat doar fisierul .html - cu Notepad / Wordpad - sunt scrise pe langa beneficiile standard oferite de plugin si cele pe care le ofeream pe fostul server, gen slot+imunitate, acces la chatul adminilor, slap,slay (accesele "abeit") .
Detalii : https://mega.co.nz/#...0OzjYAfT4e8djOs

Propunere / Sugestie : Adaugare plugin Ruleta
Descriere : Plugin pentru ruleta in care poti castiga anumite avantaje bune gen invizibilitate pentru 10secunde, no-clip pentru 10secunde sau rele gen sa arunci cu 50 crabi :| sau sa iti dea 5 slap-uri . Pluginul este editat astfel incat sa nu mai aiba niciun fel de mesaj HUD - sa nu mai ingreuneze aiurea serverul, sa nu mai faca lag.
Detalii : https://mega.co.nz/#...ON55HVy8kc7Spqo

Propunere / Sugestie : Adaugare plugin 1 HS = 4 Fraguri
Descriere : Plugin doar de amuzament care il aveam pe fostul server, placut de toti, care la 1 headshot iti punea 4 fraguri (4 kill-uri) si astfel multi faceau scoruri foarte mari.. Acest plugin poate fi pus doar asa ca sa fie serverul mai fun si mai placut pentru ceilalti.
Detalii : https://mega.co.nz/#...Cy-ib4pCgDqoNQc

Edited by SHOUYI, 25 January 2014 - 07:06 PM.

utzu

Am promis ca voi face propuneri cu niste pluginuri de pe fostul server. Va alegeti voi ce doriti, daca doriti ceva . :D

Propunere / Sugestie : Adaugare plugin Walkguard
Descriere : Plugin pentru crearea anumitor zone anti-camp care dupa X secunde incepe sa le dea slap sau tot cu aces plugin se mai pot bloca anumite zone gen groapa pe d2/d2x2/d2long sau blocarea urcatului pe harta - eu in general la urcatul pe harta foloseam functia de slay automat cand ajungea in acel loc - functie tot din acest plugin.

Va ajut eu sa-l folositi, eventual faceti accesul ca pentru mine si creez eu tot ce trebuie, doar sa-mi spuneti ce si unde. ;)
Detalii : https://mega.co.nz/#...sV3ehqArFr8GJJk

Propunere / Sugestie : Adaugare plugin VIP
Descriere : Singurul plugin de VIP care functioneaza corect pe respawn si care ar mai aduce niste banuti pentru intretinerea server-ului + pluginul cu beneficiile acestuia - se foloseste comanda /wildzvip in chat . Mai trebuie editat doar fisierul .html - cu Notepad / Wordpad - sunt scrise pe langa beneficiile standard oferite de plugin si cele pe care le ofeream pe fostul server, gen slot+imunitate, acces la chatul adminilor, slap,slay (accesele "abeit") .
Detalii : https://mega.co.nz/#...0OzjYAfT4e8djOs

Propunere / Sugestie : Adaugare plugin Ruleta
Descriere : Plugin pentru ruleta in care poti castiga anumite avantaje bune gen invizibilitate pentru 10secunde, no-clip pentru 10secunde sau rele gen sa arunci cu 50 crabi :| sau sa iti dea 5 slap-uri . Pluginul este editat astfel incat sa nu mai aiba niciun fel de mesaj HUD - sa nu mai ingreuneze aiurea serverul, sa nu mai faca lag.
Detalii : https://mega.co.nz/#...ON55HVy8kc7Spqo

Propunere / Sugestie : Adaugare plugin 1 HS = 4 Fraguri
Descriere : Plugin doar de amuzament care il aveam pe fostul server, placut de toti, care la 1 headshot iti punea 4 fraguri (4 kill-uri) si astfel multi faceau scoruri foarte mari.. Acest plugin poate fi pus doar asa ca sa fie serverul mai fun si mai placut pentru ceilalti.
Detalii : https://mega.co.nz/#...Cy-ib4pCgDqoNQc

Parerea mea e ca ingreuneaza si face srv parnaie. E mai bine sa ramana un dm clasic ;)

Propunerea cu Resetare top e buna, iar cele cu plugin wallhack si restu sincer sunt inutile. Ingreuneaza, iar ca admin trebuie sa ai grija de srv si daca faci demo si dai codatii afara nu ai nevoie de pluginuri! Cea cu grade parerea mea e nu e necesar ca nu sta nimeni sa se uite la grad, iar cei ce merita primesc up!

Sunetele o sa fie foarte ofticante ca se aud incontinuu si nu cred ca e o idee buna dar las asta la decizia Staff-ului, eu doar imi zic parerea.

Ar fi bine sa se infiinteze o chestie gen: /steamslot sa nu mai ceara lumea grade, eu nu am incercat si poate este deja si imi cer scuze. O alta chestie ar fi sa se stabileasca un timeleft rezonabil si sa fie o perioada de exemplu seara un nr de harti clasice care sa ruleze sa nu iasa lumea! Cam asta e tot sper sa nu va suparati pe ceea ce zic!

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Eu sunt pro pentru walkguard (doar daca se paote folosi pentru urcarea pe harta si nimic altceva din ce are) . Despre pluginul de VIP am discutat astazi si cu Denisa si am zis ca momentan nu deoarece nu prea avem ce beneficii sa mai dam.

Ultimele 2 pluginuri nu sunt pe gustul meu si eu unul sunt contra la ele. Cel cu ruleta ruseasca pare fun , insa no-clip..invizibil...prea mult.

Cel cu 4kill / hs nu , avem un concurs in desfasurare. Nu este corect sa introducem acest plugin.

@utzu , top-ul a fost resetat. Organizam si un concurs top15. Iar cu steamslot automat , a fost pe server si inainte insa l-am scos. N-am fost niciodata incantati de acest plugin. Vom vedea. Nu are nimeni de ce sa se supere , multimim pentru propuneri. O sa discutam si vom vedea ce este cel mai bine.

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 posts
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13

Nu stiu sigur daca am voie sa postez. Eu sunt pro sa se adauge walkguard deoarece nonstop este cineva pe mapa. Acela cu ruleta presupun ca este Roll the dice(rtd), eu zic ca nu prea se potriveste pe un server de respwan, ci pe unul dr. Si cel cu 1 HS = 4 frage sunt contra.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Propunere / Sugestie : Adaugare plugin Walkguard Descriere : Plugin pentru crearea anumitor zone anti-camp care dupa X secunde incepe sa le dea slap sau tot cu aces plugin se mai pot bloca anumite zone gen groapa pe d2/d2x2/d2long sau blocarea urcatului pe harta - eu in general la urcatul pe harta foloseam functia de slay automat cand ajungea in acel loc - functie tot din acest plugin. Va ajut eu sa-l folositi, eventual faceti accesul ca pentru mine si creez eu tot ce trebuie, doar sa-mi spuneti ce si unde. ;) Detalii : https://mega.co.nz/#...sV3ehqArFr8GJJk

Se poate sa se modifice in asa fel incat sa blocheze DOAR urcarea pe harta?

Nu stiu sigur daca am voie sa postez. Eu sunt pro sa se adauge walkguard deoarece nonstop este cineva pe mapa. Acela cu ruleta presupun ca este Roll the dice(rtd), eu zic ca nu prea se potriveste pe un server de respwan, ci pe unul dr. Si cel cu 1 HS = 4 frage sunt contra.

Nu ma deranjeaza ca te implici , insa ma deranjeaza reclama ta.

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 posts
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13
Nu ma deranjeaza ca te implici , insa ma deranjeaza reclama ta.

Cea de la semnatura, am schimbat-o, better now? :)

Propunere / Sugestie : Propun adaugarea hartii de_irak2. (Nu sunt sigur daca este deja pe svr)
Descriere :

139990c.jpg
139990b.jpg
139990a.jpg

Detalii : -

Edited by KnorR.cs16, 25 January 2014 - 11:24 PM.

• Denisa ;x likes this

SHOUYI

SHOUYI

Master Member

• Membru
  • 1784 posts
  • 197 topics
  • Joined 12-July 12

Se poate sa se modifice in asa fel incat sa blocheze DOAR urcarea pe harta?

Prin acest plugin se creaza manual aceste locuri, de accea am zis ca eventual puneti accesul la acest plugin in asa fel incat sa pot configura cum trebuie acele locuri - decat sa imi spuneti ce si fac. Si ce e foarte bine: nu trebuie sa schimbi harta, poti face modificarile si cand e serverul full.. Va aparea un folder in cstrike/addons/amxmodx/configs si in el vor fi memorate aceste locuri pentru fiecare harta.

Edited by SHOUYI, 26 January 2014 - 12:56 AM.

ts!

ts!

No Limit Member

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Cea de la semnatura, am schimbat-o, better now? :)

Propunere / Sugestie : Propun adaugarea hartii de_irak2. (Nu sunt sigur daca este deja pe svr)
Descriere :

139990c.jpg
139990b.jpg
139990a.jpg

Detalii : -

cerere_acceptata.png Cunosc harta si este ok. Am sa o adaug imediat.

Saptamana viitoare voi face o curatenie la harti fiindca sunt foarte multe si nu se dau la vot. De asemenea o sa fac si un topic cu toate hartile care sunt pe server.

SHOUYI spune-ne de ce si cum ai nevoie si o rezolvam.

Edited by ts!, 26 January 2014 - 10:05 AM.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

cerere_acceptata.png

Concursul este deja in desfasurare din data de 25 ianuarie.

cerere_acceptata.png

S-a adaugat gradul de GOD.

Propunere / Sugestie : Adaugare plugin Ruleta Descriere : Plugin pentru ruleta in care poti castiga anumite avantaje bune gen invizibilitate pentru 10secunde, no-clip pentru 10secunde sau rele gen sa arunci cu 50 crabi :| sau sa iti dea 5 slap-uri . Pluginul este editat astfel incat sa nu mai aiba niciun fel de mesaj HUD - sa nu mai ingreuneze aiurea serverul, sa nu mai faca lag. Detalii : https://mega.co.nz/#...ON55HVy8kc7Spqo

Propunere / Sugestie : Adaugare plugin 1 HS = 4 Fraguri Descriere : Plugin doar de amuzament care il aveam pe fostul server, placut de toti, care la 1 headshot iti punea 4 fraguri (4 kill-uri) si astfel multi faceau scoruri foarte mari.. Acest plugin poate fi pus doar asa ca sa fie serverul mai fun si mai placut pentru ceilalti. Detalii : https://mega.co.nz/#...Cy-ib4pCgDqoNQc

cerere_respinsa.png

Momentan nu .

Propunere / Sugestie : Adaugare plugin VIP Descriere : Singurul plugin de VIP care functioneaza corect pe respawn si care ar mai aduce niste banuti pentru intretinerea server-ului + pluginul cu beneficiile acestuia - se foloseste comanda /wildzvip in chat . Mai trebuie editat doar fisierul .html - cu Notepad / Wordpad - sunt scrise pe langa beneficiile standard oferite de plugin si cele pe care le ofeream pe fostul server, gen slot+imunitate, acces la chatul adminilor, slap,slay (accesele "abeit") . Detalii : https://mega.co.nz/#...0OzjYAfT4e8djOs

Legat de pluginul de vip , sunt de acord , insa in viitorul apropriat.Chiar am discutat cu ts! despre asta si cand server-ul se va ridica pe picioare , cu siguranta acest plugin va fi implementat.

Propunere / Sugestie : Adaugare plugin Walkguard Descriere : Plugin pentru crearea anumitor zone anti-camp care dupa X secunde incepe sa le dea slap sau tot cu aces plugin se mai pot bloca anumite zone gen groapa pe d2/d2x2/d2long sau blocarea urcatului pe harta - eu in general la urcatul pe harta foloseam functia de slay automat cand ajungea in acel loc - functie tot din acest plugin. Va ajut eu sa-l folositi, eventual faceti accesul ca pentru mine si creez eu tot ce trebuie, doar sa-mi spuneti ce si unde. ;) Detalii : https://mega.co.nz/#...sV3ehqArFr8GJJk

cerere_acceptata.png

Sa`mi spui cu ce sa te ajut , deoarece habar nu am cum functioneaza acest plugin. Eventual daca poti sa il modifici in asa fel incat sa fie restrict doar la urcarea pe harta si sa mi`l dai printr-un pm.

@ Multumim la toti pentru propuneri / sugestii.

Orice parere este binevenita !

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users