Ban Information
Name: dnq
SteamID: STEAM_0:1:29115869
Reason: wall
Unban Time: Permanent Ban
Admin Name: Twink
Admin SteamID: STEAM_0:0:51441986
Edited by dNNq, 17 January 2014 - 12:39 PM.
Edited by dNNq, 17 January 2014 - 12:39 PM.
Dovada print:nu stau sa fac print la fiecare admin care i se scoala si nu se uita pe forum macar odata pe zi. Poate vrei sa-ti reglezi limbajul, sa nu mi se "scoala " mie.
Momentan, vad doar in FTP ca ai fost banat .
Daca in 24h admin-ul nu se v-a prezenta cu o dovada, v-a fi sanctionat .
PRO Unban.
Pe ce motiv dai pro unban? Adminul in cauza trebuie sa se prezinte cu dovada , cand dovada va fi postata , abia atunci iti poti da cu parerea.
Dovada print:nu stau sa fac print la fiecare admin care i se scoala si nu se uita pe forum macar odata pe zi. Motiv :wall ps: nici nu apare dovada la banurile lui si banul este dat de ieri.
Stiu ca e frustrant , insa astept print din partea ta.
Ban Information Name: dnq SteamID: STEAM_0:1:29115869 Reason: wall Unban Time: Permanent Ban Admin Name: Twink Admin SteamID: STEAM_0:0:51441986
Twink are la dispozitie 24 de ore pentru a prezenta dovada , in caz contrar v-a fi santionat , iar cererea va fi aprobata.
@ Am postat in acelasi timp cu tine Minnie.
Edited by Denisa ;x, 17 January 2014 - 12:19 PM.
Daca in 24 de ore nu te vei prezenta cu print`ul vei avea t/c de la mine . Nu suntem la Obor aici sa strigam ce ne vine la gura .
Poate ne explica Revo de ce ia dat unban daca Twink are 24 ore timp sa posteze dovada? http://www36.zippysh...36451/file.html / http://www13.zippysh...59696/file.html
Edit: Deci dNq joaca acum pe server si voi stati cu topicul deschis pentru cerere unban.Revo ne-a luat ca pe nimicuri si a dat unban.
I-am dat ban dupa cum a zis Minnie si Darie a venit cu replica...nu e pentru prima data cand ma jigneste.El nici nu stie de ce am dat ban acum dar ma face prost.Asta cum a zis si Cezar,ne batea la cap sa scoatem acest ban.I-am zis clar ca nu se poate asta mai ales pentru ca imi cere altcineva http://www58.zippysh...10274/file.html
Edited by ^THEoNE^, 17 January 2014 - 02:35 PM.
Edited by Minnie, 17 January 2014 - 02:11 PM.
Nu nu nu . va zic eu ceva .MA TOT BATEA DARIE AZI LA CAP SA II SCOS UNBANUL UNUI PRIETEN ( CRED CA LUI DNNQ ASTA ) si-am zis sa ii transmita prietenului sa vina frumos cu cerere unban ca asa procedeaza toti , nu facem de capul nostru ... si ce mi-a raspuns darie ? " DA CE EL STA DE FORUM`URI SI DE UNBAN`URI " ?
.PRO Unban.
Atatea discutii fara motiv deoarece il bate jocu pe Theone. N`a avut steam in viata lui si zice de altii ca au coduri. Datii unban lu dnq sau puteti sa`mi dati si mie ban!
. Daca eram în acest moment pe pc, fii sigur că te banam deja.Atatea discutii fara motiv deoarece il bate jocu pe Theone. N`a avut steam in viata lui si zice de altii ca au coduri. Datii unban lu dnq sau puteti sa`mi dati si mie ban!
Am avut un demo, destul de mare, cel putin 10 runde pe mapa de_inferno (mapa care a luat ban) , nu mi s-a salvat demo-ul bun.
I-am spus lui lebada asta cand m-a intrebat pe TS daca i-am dat ban si daca am dovada.
Astept sa fiu sanctionat conform regulamentului.
multumesc. tc + unban va rog. recomand sa se bage comanda de poze..toti putem sa facem un demo si sa dam ban aiurea chiar daca nu sunt faze de cod..dar are demo dc sa nu punem lumea pe forum daca tot putem sa trantim un demo pt. wall unde nu poti sa-ti dai seama daca e cod sau nu. doar recomand nu imi sariti in cap acum.
Edited by dNNq, 17 January 2014 - 06:38 PM.
Unban stii cand vei primii ? cand iti vei cere scuze la one pt ce i-ai zis asta ti`o garantez eu !
eu? ce i-am spus eu? hai sa nu facem chat aici chiar nu am nimic cu omul cred ca ma confunzi uitete mai sus.
Dovada print:nu stau sa fac print la fiecare admin care i se scoala si nu se uita pe forum macar odata pe zi
Nu cred ca ai anii lui
Nu datorez nici o scuza,inaite sa te hazardezi cu banuri mai bine arunci un ochi pe forum vezi un demo vezi ce spun ceilati admini, vezi cum joaca si dupaia iei masuri daca e nevoie. Tu ce spui e normal? Joc de 3 zile pe sv dintre care 2 pe forum pentru ca nu ne informam.
Nu mi se pare normal comportamentul si limbajul tau . crezi ca daca veneai , faceai cerere linistit si asteptai in LINISTE sa primesti unban , avea cineva ceva de comentat ? eu nu cred iti voi da unban tinand cont ca nu e nici o dovada disponibila . DAR , daca te prind vreodata pe server ca ai un limbaj "colorat si ne la locul lui " , ai exterminate de la mine de acord ?
Unbanned + t/c
0 members, 0 guests, 0 anonymous users