Nume : Adam
Nick : SULTANU
IP : 176.223.19.49
STEAM ID : STEAM_0:0:58225873
Ora/data : 27.11.2013 / dupa ora 21.
Harta : de_dust2
Adminul care ti-a dat ban : thor
Dovada print/autodemo : http://img33.imagesh...3/1235/biul.jpg
Motiv : wall

[Unban] SULTANU
Posted 28 November 2013 - 08:17 AM

Posted 28 November 2013 - 11:59 AM

Posted 28 November 2013 - 05:55 PM

THor tu nu ai banlist? Te asteptam cu dovada.
Thor este premium. nu e obligat sa isi faca banlist sau prezenta
! Daca i-a dat ban are el un motiv intemeiat !
Nu conteaza , toti trebuie sa aibe un banlist , uite in cazul asta puteam sa ma bag in banlist lui si sa iau dovada banului dar uite nu are banlist... Si acu trebe sa asteptam ..
Edited by MaNu ;X!, 28 November 2013 - 06:02 PM.
Posted 28 November 2013 - 06:00 PM

Thor este premium. nu e obligat sa isi faca banlist sau prezenta ! Daca i-a dat ban are el un motiv intemeiat !
- Smeagol. likes this
Posted 28 November 2013 - 06:03 PM

http://www50.zippysh...71439/file.html
nush cum de mai ai tupeu sa faci cerere de unban copilu
bafta
Pinguin lasa-te de Counter-Strike => aici nu conteaza ca iti e vecin/var/prieten/prietena daca tu consideri ca ala nu e wall lasate de CS
parerea mea
si nici nu stiu cum ai luat tu admin
Edited by ThoR18, 28 November 2013 - 06:31 PM.
Posted 28 November 2013 - 06:13 PM

am urmarit si eu demo si are dreptate thor dupa ce ai mai facut cerere unban?... ca nu te inteleg mai ales ca se vede clar wallu mai ales din prima vaza de lai asteptat Contra unban nu stiu cum de ai curaju sa faci cerere unban.
Posted 28 November 2013 - 06:15 PM

Posted 28 November 2013 - 06:22 PM

Sultane ai curaju sa faci cerere unban ? Doamne cand m-am uitat la demo nu imi venea sa cred.. Stiai fix unde iese unde e stiai pe unde sa tragi. Contra unban.
Posted 28 November 2013 - 06:27 PM

Dupa pararea mea PRO il cunosc de mult timp si joaca foarte bine cs'. Nui codat.
si ce are ca il cunosti de mult sau ce...? ca nu inteleg asa a fost si cu Nazcusia..(sau ma rog ceva de genu) si a primit ban cand era vremea cu ss ca nu stia sa trimita pozele cu tot ca el nu juca cu cod.. si juca la casti.. si cu toate acestea are 40 de ani.. si ce conta ca il cunosti etc.. crezi ca nu poate sa joace cu wall la buton sau care e faza?.. Deci.. si mie mi sa spus aici esti Admin si ai anumite responsabilitati si nu conta ca il cunosti sau ca tii vecin (totusi la mine e alceva) .. u zici Pro unban ca iti e prieten si ca il cunosti dar dupa parerea mea nici nu teai uitat la demo.. de zici Pro unban ca in demo erau foarte multe faze suspecte deci.. te rog frumos lasa prietenia la oparte si Iati Adminul in serios daca nu te poti si retrage oricand eu nu am nici o problema... numa sa nu te ia gura pe dinainte.
- MaNu ;X! likes this
Posted 28 November 2013 - 06:48 PM

Care e problema voastra ?
Aveti cumva vre-o problema cu el ca si-a dat cu parerea despre acel demo ? Spuneti-va "plangeriile" in alta parte, nu la o cerere unban. Frumos din partea voastra. Sper sa nu se mai intample asa ceva.
Aici va spuneti pareriile despre un demo, nu despre o persoana.
THor tu nu ai banlist? Te asteptam cu dovada.
am mai zis, sa nu mai vad comentarii de genul" asteptam demo-ul". La urmatoarea abatere, vei fi sanctionat.
si nici nu stiu cum ai luat tu admin
daca chiar te intereseaza, eu i-am dat admin, pentru ca acest staff are un topic cu titlul " Recrutam admini" .
te rog frumos lasa prietenia la oparte si Iati Adminul in serios daca nu te poti si retrage oricand eu nu am nici o problema... numa sa nu te ia gura pe dinainte.
lasam la o parte aceste comentarii inutile.
Va invit la sectia "say my name".
Ma uit la demo, si revin cu un raspuns final. Pana atunci, evitati comentariile inutile.
EDIT: Ban-ul este dat corect. Cod-ul este foarte clar.
Good JOB @Thor.
T/C!
Edited by LoVe ;x ., 28 November 2013 - 07:09 PM.
- SwanX, Insaneskills, Mrs.Alice and 1 other like this
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users