Din pacate , pot spune ca "ai comiso". Nu trebuia sa reactionezi asa la "atacurile" celor de pe Rds.cs16.ro. Inteleg ca ai bagat destui bani in acel server , insa acum celor de acolo trebuie sa le fie clar , ca daca procedeaza asa in continuare nu o sa aiba prea mult succes pe viitor. Odata ce ti-au acordat grad de Detinator , si acces full pe server/Ftp , si-au asumat o respensabilitate , insa pe care se pare ca nu sunt in stare sa o duca mai departe. Sunt foarte multe servere care cauta oameni care sa doneze , iar cand nu le convine , cel care detine contul Billing ( detinatorul de drept ) imediat scapa de persoana pe care considera ca nu mai are nevoie in acel moment. Au fost donati destui bani , deoarece Rds, baga non-stop Boost si trebuie sa traga de undeva banii respectivi.
Inca , o data eu , iti iau apararea in legatura cu serverul Rds.cs16.ro , insa din pacate pentru tine ai gresit cand ai "atacat" serverul . Sper sa te gandesti de doua ori , inainte sa mai iei o decizie , deoarece exista consecinte , indiferent ca a fost decizia buna sau rea.
Sper ca Eduart sa se gandeasca bine de acum si sa fie mai aspru si cu Detinatorii de servere . Eu consider ca atata timp cat aduce pe cineva pe server , ca Detinator , si primeste bani de la el , automat , da acces ftp ,si isi asuma riscul de a se intampla ceva rau cu serverul. Sunt destui detinatori , care pastreaza langa ei oamenii care dau bani pana nu mai doreste el , insa si cel care a bagat bani alaturi de el in server (boost/host) are dreptul sa detina serverul.
Fara suparare pentru cei de pe Rds , insa acolo se schimba cei mai multi detinatori. Daca nu dau bani (poate au o problema in luna aia ) imediat i se retrage accesul , desii sa spunem ca este pe acel server de 4-5 luni , si sunt sume destul de mari bagate in acel server , mai ales boost zilnic ...etc.
Eu unul va spun sa va puneti si in situatia lui, si sa stati pe un server , iar Detinatorul de acolo , sa iti retraga accesul dupa o perioada , desii tu te-ai implicat in server si se cunoaste diferenta de cand ai ajuns acolo !!! Va garantez ca multi dintre voi ati fi ales aceeasi cale , sa va razbunati !!! Acum depinde de fiecare , insa toti spuneti ca a gresit , desii nu v-ati aflat niciodata in situatia lui !!