Jump to content

Photo

Inlaturare manager Imho_R

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
39 replies to this topic

EduArT

Managerul Imho_R a fost inlaturat din functie si i s-au retras toate accesele care i s-au pus la dispozitie pentru administrarea proiectului.

Motivul este: atacurile care le-a aplicat pe serverul RDS.CS16.ro.

Intr-o perioada scurta o sa desemnam un nou manager care sa duca mai departe proiectul.

• Asus., Vraciu, bulaNNNNNNNN and 8 others like this

>Serjj<

>Serjj<

Addicted Member

• Membru
  • 318 posts
  • 26 topics
  • Joined 21-November 12
  • Country: Country Flag

oho, mai sunt oameni care au dorinta de a conduce proiectul asta?

lemoNcs

lemoNcs

Member

• Membru
  • 33 posts
  • 8 topics
  • Joined 06-July 13

ne pare rau pentru el a fost de treaba :D bafta urmatorului owner

you-are-next

you-are-next

Advanced Member

• Membru
  • 186 posts
  • 34 topics
  • Joined 30-August 13

mda si mie imi pare rau era un baiat bun! oricum succes urmatorului care va fi ales sa fie owner

SOFT

SOFT

Fost Moderator Global

• Retired
  • 2069 posts
  • 202 topics
  • Joined 13-July 12

Se poate sa nu mai postati in acest topic? Chiar credeti ca in acest moment parerile voastre sunt importante?

• Nasacryl likes this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

oho, mai sunt oameni care au dorinta de a conduce proiectul asta?

Inteleg unde bati , insa cred ca vorbesc in numele tuturor cand iti spun sa termini odata cu hara si atacul continuu pe care il sustii de ceva vreme la adresa RO Mixers , multumesc . 

Legat de urmatorul Leader , am ceva banuieli , insa sunt sigur ca oricum administratia CS16 va face alegerea cea mai portrivita . 

>Serjj<

>Serjj<

Addicted Member

• Membru
  • 318 posts
  • 26 topics
  • Joined 21-November 12

Inteleg unde bati , insa cred ca vorbesc in numele tuturor cand iti spun sa termini odata cu hara si atacul continuu pe care il sustii de ceva vreme la adresa RO Mixers , multumesc . 

Legat de urmatorul Leader , am ceva banuieli , insa sunt sigur ca oricum administratia CS16 va face alegerea cea mai portrivita . 

tu sa intelegi???

nu ai cum sa ma intelegi pe mine chiar daca teai dori lucru asta :)

ce atac ba?

daca te intalnesc pe ts o sa stau eu de vorba cu tine, si o sa iti dovedesc ca esti 0 (ma scuzi de expresie) :)(dar asta e)

tu si cu administratia ta ganditi ca oile :) cu turma alfel nu sunteti in stare.

cand apar ceva probleme nu sunteti in stare sa rezolvati problema singuri :)

multi o sa sustina ceea ce am scris aici :)

Fara suparare asta e adevarul :)

Edited by Jocky ;x, 18 September 2013 - 08:49 PM.
@Avertisment Verbal-> Limbaj neadecvat

• IvanX_X, Roy DeMeo, matam and 3 others like this

mdi

mdi

Advanced Member

• Membru
  • 150 posts
  • 38 topics
  • Joined 05-July 13

Serj , nu inteleg de ce ai venit tu cu reply :|

Sa ii dovedesti lui nasacryl ca e 0? Numai sti cand ti-am imitat accentul de moldovean si faceam caterinca te tine in timpul unui mix si ai inceput sa plangi? =))))))))))))

Ma amentiti de 1 saptamana si ceva ca atunci cand ma prinzi pe servere imi dai ban ca mereu iti demonstez pe ts ca tu esti 0 , asa ca ar fi bine ca tu sa ramai fara admin si fara nicio legatura cu comunitatea :)

Edited by Jocky ;x, 18 September 2013 - 08:55 PM.
Avertisment verbal -> Limbaj neadecvat

Jocky ;x

Jocky ;x

Fost Moderator Global

• Retired
  • 4536 posts
  • 270 topics
  • Joined 23-June 12

Chiar nu a fost explicit SOFT mai sus ? Chiar nu ati inteles ce a zis ? 

TC aici pentru ca se intrece limita bunului simt ! 

• SOFT likes this

EduArT

Se poate sa nu mai postati in acest topic? Chiar credeti ca in acest moment parerile voastre sunt importante?

Orice parere este importanta, am lasat topicul deschis tocmai ca sa le aflu.

tu sa intelegi???

nu ai cum sa ma intelegi pe mine chiar daca teai dori lucru asta :)

ce atac ba?

daca te intalnesc pe ts o sa stau eu de vorba cu tine, si o sa iti dovedesc ca esti 0 (ma scuzi de expresie) :)(dar asta e)

tu si cu administratia ta ganditi ca oile :) cu turma alfel nu sunteti in stare.

cand apar ceva probleme nu sunteti in stare sa rezolvati problema singuri :)

multi o sa sustina ceea ce am scris aici :)

Fara suparare asta e adevarul :)

Noi suntem oi, insa tu esti ciobanul, citeste-mi statusul si fa pasi. Si da copilas, mai sunt oameni care doresc sa-si arate dorinta de a conduce peste 5000 de gameri catre mixuri.

Chiar nu a fost explicit SOFT mai sus ? Chiar nu ati inteles ce a zis ? 

TC aici pentru ca se intrece limita bunului simt ! 

O sa ma ocup eu de tc, multumesc oricum.

@ all, offtopicul creat in anunturile va fi penalizat cu warn de 2 puncte.

• Jocky ;x, SOFT and yLLuSioN like this

KOVALSKI!

KOVALSKI!

Gamer Member

• Membru
  • 893 posts
  • 122 topics
  • Joined 12-January 13

eu te inteleg perfect EduArT , ca mi-am batut joc de RDS , ca RDS face parte din comunitatea CS16 , si intr-un mod oarecare mi-am batut joc de comuitate , insa nu e asa. Lucrurile stau altfel , ti-am zis si pe STEAM. Am pierdut timp si bani acolo. Am muncit mult pe RDS. Si cand am inceput sa aplic regulamentul baietii au inceput sa se supere. Au scris toti cerere de retragere cu motiv trick. ca peste 1 saptamana sa vina sa ma pupe in fund sa administrez din nou serverul, ca eu ma descurc bine. Ei s-au sters picioarele de mine , respectiv si eu mi-am sters picioarele de ei. In fine , poate nu a fost cea mai buna alegere de a ii pedepsi. Dar oricum nu inteleg ce are public-ul cu mix-ul , odata ce eu ma descurc bine cu gradul de Manager , de ce ar trebui sa fiu inlaturat din cauza unui copil care nu poate lega 2 vorbe? Nu am venit sa cersesc gradul , am venit inca odata sa imi expun punctul de vedere si sa iti spun ca nu sunt de acord cu alegerea facuta de tine. Am avut in plan sa stau mult aici. 

Edited by Imho_R, 19 September 2013 - 02:54 PM.

• IvanX_X, MARQUiZ, asde; and 1 other like this

Vraciu

Vraciu

Fost News Team

• Retired
  • 3460 posts
  • 283 topics
  • Joined 02-February 12

eu te inteleg perfect EduArT , ca mi-am batut joc de RDS , dar RDS face parte din comunitatea CS16 , si intr-un mod oarecare mi-am batut joc de comuitate , insa nu e asa. Lucrurile stau altfel , ti-am zis si pe STEAM. Am pierdut timp si bani acolo. Am muncit mult pe RDS. Si cand am inceput sa aplic regulamentul baietii au inceput sa se supere. Au scris toti cerere de retragere cu motiv trick. ca peste 1 saptamana sa vina sa ma pupe in fund sa administrez din nou serverul, ca eu ma descurc bine. Ei s-au sters picioarele de mine , respectiv si eu mi-am sters picioarele de ei. In fine , poate nu a fost cea mai buna alegere de a ii pedepsi. Dar oricum nu inteleg ce are public-ul cu mix-ul , odata ce eu ma descurc bine cu gradul de Manager , de ce ar trebui sa fiu inlaturat din cauza unui copil care nu poate lega 2 vorbe? Nu am venit sa cersesc gradul , am venit inca odata sa imi expun punctul de vedere si sa iti spun ca nu sunt de acord cu alegerea facuta de tine. Am avut in plan sa stau mult aici. 

Ai pierdut bani, timp etc, dar nu cred ca te-a obligat nimeni sa te duci pe rds si sa investesti bani in server, nu te-au luat cu forta acolo, presupun ca ai mers de buna voie,greseala a fost a ta, ca nu ai stat sa cunosti lumea sa vezi de ce sunt capabili, si te-ai dus direct owner cum ai facut pe majoritatea serverelor. Se puteau gasii si alte metode de a pedepsi pe cineva, desi nu cred ca esti in masura sa-i pedepsesti, din moment ce te-ai dus de buna voie nu obligat, fortat sau alte chestii. Ai fost un baiat de treaba si inca esti, dar m-ai dezamagit cu treaba asta.

Edited by Vraciu, 19 September 2013 - 12:02 AM.

• FlorINNNNNN likes this

fcK.

fcK.

Addicted Member

• Membru
  • 233 posts
  • 18 topics
  • Joined 16-May 13

imho cat timp rds nu este serveru tau nu aveai drepu' sa faci ceea ce ai facut,prin decizica pe care ai luat'o asupra serverului rds comunitatea a pierdut playeri,puteai foarte bine sa te concentrezi asupra roanian mixer unde aveai autoritate.Ai dat dovada prin ceea ce ai facut de imaturitate ceea ce a dus la decizia luata aspura ta, puteai si tu sastii prea bine ca tot cea apartine de cs16 trebuie respecatat de catre toti.O comuniatate trebuie sa fie unita nu sa fie santajata de unele persoane,

Cu riscu de a ma repeta si de a nu avea voie sa scriu aici,iti apreceiez munca care ai facut'o la romanian mixer insa sunt total dezacord fata de ceea ce ai facut cu serverul comunitatii(rds.cs16.ro) al comunitatii!

Eu si Nimeni Altu

Eu si Nimeni Altu

Fost Moderator

• Retired
  • 2173 posts
  • 211 topics
  • Joined 11-June 12

Din pacate , pot spune ca "ai comiso". Nu trebuia sa reactionezi asa la "atacurile" celor de pe Rds.cs16.ro. Inteleg ca ai bagat destui bani in acel server , insa acum celor de acolo trebuie sa le fie clar , ca daca procedeaza asa in continuare nu o sa aiba prea mult succes pe viitor. Odata ce ti-au acordat grad de Detinator , si acces full pe server/Ftp , si-au asumat o respensabilitate , insa pe care se pare ca nu sunt in stare sa o duca mai departe. Sunt foarte multe servere care cauta oameni care sa doneze , iar cand nu le convine , cel care detine contul Billing ( detinatorul de drept ) imediat scapa de persoana pe care considera ca nu mai are nevoie in acel moment. Au fost donati destui bani , deoarece Rds, baga non-stop Boost si trebuie sa traga de undeva banii respectivi. 

Inca , o data eu , iti iau apararea in legatura cu serverul Rds.cs16.ro , insa din pacate pentru tine ai gresit cand ai "atacat" serverul . Sper sa te gandesti de doua ori , inainte sa mai iei o decizie , deoarece exista consecinte , indiferent ca a fost decizia buna sau rea.

Sper ca Eduart sa se gandeasca bine de acum si sa fie mai aspru si cu Detinatorii de servere . Eu consider ca atata timp cat aduce pe cineva pe server , ca Detinator , si primeste bani de la el , automat , da acces ftp ,si isi asuma riscul de a se intampla ceva rau cu serverul. Sunt destui detinatori , care pastreaza langa ei oamenii care dau bani pana nu mai doreste el , insa si cel care a bagat bani alaturi de el in server (boost/host) are dreptul sa detina serverul.

Fara suparare pentru cei de pe Rds , insa acolo se schimba cei mai multi detinatori. Daca nu dau bani (poate au o problema in luna aia ) imediat i se retrage accesul , desii sa spunem ca este pe acel server de 4-5 luni , si sunt sume destul de mari bagate in acel server , mai ales boost zilnic ...etc.

Eu unul va spun sa va puneti si in situatia lui, si sa stati pe un server , iar Detinatorul de acolo , sa iti retraga accesul dupa o perioada , desii tu te-ai implicat in server si se cunoaste diferenta de cand ai ajuns acolo !!! Va garantez ca multi dintre voi ati fi ales aceeasi cale , sa va razbunati !!! Acum depinde de fiecare , insa toti spuneti ca a gresit , desii nu v-ati aflat niciodata in situatia lui !! 

• POLARSOOON, bulaNNNNNNNN, KOVALSKI! and 1 other like this

KOVALSKI!

KOVALSKI!

Gamer Member

• Membru
  • 893 posts
  • 122 topics
  • Joined 12-January 13

daca era sa fie implicat altcineva in conflictul dat , era la fel sa spun si eu ca voi. "nu trebuia sa te razbuni" "trebuia sa te abtii" si chestii de genul , insa sunt convins ca majoritatea din voi ar face exact la fel. toti dintr-o parte suntem eroi. 

fcK. odata ce eu am acces FTP si grad fondator , eu la fel sunt un detinator al acestui server.

Vraciu imi cer scuze dar esti paralel , nici pe aproape nu stii situatia de pe RDS , de aia te-as ruga sa te abtii sa postezi aici. M-am dus de buna voie , pentru ca la inceput totul era destul de ok , pina am inceput sa aplic regulamentul ca erau admini god care nu stiau sa dea kick si ban , si atunci baietilor a inceput sa nu le placa aplicarea regulamentului si s-a inceput...

• IvanX_X, bulaNNNNNNNN, Eu si Nimeni Altu and 2 others like this

>Serjj<

>Serjj<

Addicted Member

• Membru
  • 318 posts
  • 26 topics
  • Joined 21-November 12

bratan si cu tini?

stai sa te roji la bishii estea ahueti.........

>Serjj<

>Serjj<

Addicted Member

• Membru
  • 318 posts
  • 26 topics
  • Joined 21-November 12

Orice parere este importanta, am lasat topicul deschis tocmai ca sa le aflu.

Noi suntem oi, insa tu esti ciobanul, citeste-mi statusul si fa pasi. Si da copilas, mai sunt oameni care doresc sa-si arate dorinta de a conduce peste 5000 de gameri catre mixuri.

O sa ma ocup eu de tc, multumesc oricum.

@ all, offtopicul creat in anunturile va fi penalizat cu warn de 2 puncte.

mai facut sa rad cu "5000 gameri" =)) 

in fine imi place una in tine ca crezi in asta :D asta e cel mai inportant

luand in consideratie ca cu zi ce trece Ro-mixers isi pierde valoarea.

• matam and SpiNaKee like this

SemperFi

SemperFi

Platinum Member

• Membru
  • 1152 posts
  • 49 topics
  • Joined 24-February 13

Va fi o invatatura de minte ca pe viitor sa nu te mai arunci in ajutor si sa nu mai ai incredere in nimeni!
Ceea ce ai facut tu este perfect normal avand in vedere ca banii au fost donati si nicidecum facturati.
Cu toate acestea respect decizia ta pe care eu habar nu am sa o aplic :D !
Toti isi dau cu parerea de cum percep ei cazul dar nimeni nu a fost in situatia asta, bun situatie discutata pe forum!

asde;

asde;

Advanced Member

• Membru
  • 192 posts
  • 37 topics
  • Joined 23-July 13

Ma va zic eu cum se face : serj cu trick manager ca sunt si din acelasi oras si stiti bine cand pleaca unu pleaca amandoi si aia e . El avea tot dreptu sa faca ce vrea cu RDS cat timp e Fondator  si oricum acolo sunt copii de 12/13 ani , cat timp si bulan dau exemplu poate face ce vrea cu asd ca nu ar trebui sa fie sanctionat daca tot e serverului lui si nu cred ca are nici o legatura cu Ro-mixers  ca oricum ce  a fost nu va mai fi .

Cat timp asta face treaba pe ro-mixers si tine servele cu greu 1 din 4 full eu zic ca e ok cel putin ca nu a facut nici o gresala pana acuma cum facea RMS si dupa ce a plecat s-a dovedit adevarata lui fata ... 

• IvanX_X and bulaNNNNNNNN like this

KOVALSKI!

KOVALSKI!

Gamer Member

• Membru
  • 893 posts
  • 122 topics
  • Joined 12-January 13

bratan si cu tini?

stai sa te roji la bishii estea ahueti.........

nu am venit sa ma rog sau sa cersesc gradul , daca o sa mi-l dea inapoi , ok , daca nu NU. Am venit sa explic situatia celor care nimic nu stiu dar comenteaza.
  • lemoNcs likes this

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users