Jump to content

Photo

[Retragere] MaR1uS

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

ShAdoW.

ShAdoW.

Addicted Member

• Membru
  • 292 posts
  • 43 topics
  • Joined 02-January 13
  • Country: Country Flag
  • Nick :MaR1uS
  • Grad :Maresal
  • Perioada:Permanent
  • Motiv :Ma duc pe alt(ma-m saturat de Zyrex nu mai vreau sa il vad niciodata io vam mai zis ca el daca ii mai in varsta se crede cel mai bun si cel mai tare)
  • Alte precizari :Mi-a facut placere sa va ma alatur pe toti admini(inafara de Zyrex si We1gHT^) si playeri.a1s si monster sper sa ne intelem in continuare.BFT CU SERVERU SI CU TOATE

MULTUMESC!!!

Edit : ZyreX - ma baiete mai ai de gand mult sa faci astfel de posturi ? Hotarastete ce vrei sa faci, ai staff only discutam acolo ce vrei nu mai fa public circul asta.

Edited by ZyreX, 17 September 2013 - 08:04 AM.
T/C prea rapid

vladimir02

vladimir02

Advanced Member

• Membru
  • 129 posts
  • 34 topics
  • Joined 24-May 13

Bine faci ma cred ca o sa ma duc si io pe alt sv ca mam saturat de  Zyrex se crede cel mai bun si crezi ca ma impresionez ca ai tu ani mai multi si spui de alti continua asa si o sa iasa toti plaery deja unu lai pierdut si cred ca o sal pierzi si pe al doilea daca te comporti asa mam saturat de tine.Marius are dreptate in ce zice cu asa om nu faci nimic 

Edit : ZyreX - Vad ca te-ai aliat cu Marius si protestati impotriva mea si la baza voi aveti niste cuvinte inventat de voi. Aveti o varsta care spune totul si orice as zice nu rezolv nimic pentru ca aveti ideeile fixe.

Edited by ZyreX, 17 September 2013 - 08:04 AM.
T/C Prea devreme

ShAdoW.

ShAdoW.

Addicted Member

• Topic Starter

• Membru
  • 292 posts
  • 43 topics
  • Joined 02-January 13

Bine faci ma cred ca o sa ma duc si io pe alt sv ca mam saturat de  Zyrex se crede cel mai bun si crezi ca ma impresionez ca ai tu ani mai multi si spui de alti continua asa si o sa iasa toti plaery deja unu lai pierdut si cred ca o sal pierzi si pe al doilea daca te comporti asa mam saturat de tine.Marius are dreptate in ce zice cu asa om nu faci nimic 

poc sper sa ne intelegem bine in continuare bft in tot ce faci

Edited by ShAdoW., 16 September 2013 - 04:18 PM.

vladimir02

vladimir02

Advanced Member

• Membru
  • 129 posts
  • 34 topics
  • Joined 24-May 13

Asa cred si io marius orcum ms nu trebuia sa te retragi dar faci cum vr imi dau seama de ce ai facut asta asta o sa fac si io in curand

SebyZ95

SebyZ95

Master Member

• Membru
  • 1936 posts
  • 130 topics
  • Joined 11-April 12

S-a razgandit.

dyt0.png

Edited by Karpfen, 16 September 2013 - 04:56 PM.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users