Asta e parerea ta si ti`o poti sustine pana nu vei mai putea traii cu ea . pana nu o vei mai suporta ! Noua , la restul nu ni se pare normal . ori pe unu ori pe altu . chiar nu ne intereseaza pe noi ca ai tu admine pe 40 de servere . din partea mea poti sa ai si srv tau . Nu am spuso EU au spus`o OWNERII . Iau decizii singur ? NU ! RESPECT REGULAMENTUL . Daca nu era regulamentar ce faceam fi sigur ca David sau Minnie imi atrageau atentia de mult . Ca nu va las sa faceti ce vreti voi si cum vreti ? scuza-ma ca " iau decizii " singur . Mai devreme pe westwood , am anuntat si eu si minnie cativa posibili codati iar VOI , inclusiv TU , VA JUCATI ! ce vrea sa insemne asta , ca iti faci treaba ? MIinnie si-a scos adminul intentionat ca sa vada ce faceti voi , ce decizii luati , si culmea , va jucati .. Cum si-a bagat adminul la loc cum ati inceput sa adminati !

Say my name [ Nemultumiri ]
Posted 17 December 2013 - 06:42 PM

Posted 25 December 2013 - 02:50 PM

In urma unei analize la Cereriile Unban din ultima vreme, pareriile fiecare admin v-a conta pentru grad-ul respectiv, iar cei, care n-au avut nici bunul simt de-asi da cu parerea, vor fi sanctionati .
Pentru ca vad, ca daca nu iau/luam atitudine, suntem luati de prosti, ceea ce nu e bine pentru imaginea server-ului .
Nu vreau sa-mi aud intrebari de genul:" De ce am luat down, de ce am luat remove, de ce am luat UP " .
Fiecare downgrade, remove, up v-a fi pentru ca asa meritati, pentru ca aveti grade care nu meritati, pentru ca nu va bateti capul pentru acest server .
La voi, daca aveti grad inseamna ca nu e nevoie de bataie de cap, doar cei mari in grad trebuie sa-si bata capul, nu ?
Nici-o problema. Acest server se v-a alege doar cu admini capabili, care sunt activi si pe forum si pe server .
Daca esti admin capabil, trebuie sa ai activitate atat pe server cat si pe forum. Nu doar pe server . Pentru ca atunci cand dati un anumit BAN, trebuie verificat forum-ul de fiecare data, nu trebuie sa fi-ti anuntati de catre alti admini, gen " Ba, vezi ca ti-a facut ala o cerere unban acum 1 zi/2 " sau " Ba, vezi ca ai abuz " . Trebuie sa va dati silinta.
Cum sunt alte servere cu admini pretentiosi, asa avem si noi datoria de a va spune ceea ce dorim de la voi .
Nu cred ca cer mult.
Cum va faceti prezenta in fiecare zi, nu cred ca va ia mult daca va uitati la fiecare sectie sa vedeti ce e nou, sa va dati cu parerea, sa propuneti harti/plugin-uri, sa va spuneti nemultumiriile . Vreau sa vad implicare din partea voastra ..
Daca acum cand aveti vacanta/concediu nu aveti timp, paii ce-o sa faceti cand nu mai aveti ? . Nu cred ca e dorinta prea mare..
Inteleg ca sunt sarbatoriile, dar totusi.
1-2 ora/ore nu cred ca e mult .
Alta nemultumire :
-> Daca stiti ca aveti treaba, anuntati adminii care sunt online. De exemplu: Eram ieri pe server, erau 3 admini afk, playerii spamau u@-ul cand nici bine n-am intrat, bineinteles, era dezastru pe server, dar cei 3 admini, dormeau toti sa zic asa .
Inteleg ca faceti ore/rank server-ului, dar totusi. Mai veniti si voi din cand in cand la pc.
Cum a zis si David, mai veniti si voi, si uitati-va sa vedeti daca e buna mapa care e in acel moment, mai uitati-va prin consola sa vedeti daca a anuntat cineva pe u@, si uitati-va pe player-ul respectiv daca e on, si banati-l daca e suspect.
Nu cred ca cer prea mult, bineinteles..
Atat am avut de zis, va rog sa bagati bine la capusor si sa procedati asa .
Dar, ce am zis mai sus, voi pune la aplicare astazii .
O zi faina.
- SwanX, Nasacryl, KnorR.cs16 and 1 other like this
Posted 26 December 2013 - 02:50 AM

Noi o dam tareeee spargem codatu de la mal ))))))))))))))))))))))))).... Hai sa nu ne mai certam ...... Sa fim un staff unit chiar daca eu ma simt in plus
:D:D:D
Posted 01 January 2014 - 03:14 PM

Am si eu o intrebare. x2 damage-ul nu ar trebui doar in weekend ? In weeken da, inteleg, e mai bine, dar toata saptamana? Astazi eram 15-16 oameni iar dupa ce au intrat cei cu vip-ul am ramas in 4-5.
Posted 01 January 2014 - 03:24 PM

Am si eu o intrebare. x2 damage-ul nu ar trebui doar in weekend ? In weeken da, inteleg, e mai bine, dar toata saptamana? Astazi eram 15-16 oameni iar dupa ce au intrat cei cu vip-ul am ramas in 4-5.
De acord cu tine + am lasat vip doar la cei care au donat , mi l-am scos inclusiv mie :
SETH#likeaboss Smeagol StiL^VoYo TziganuAlb
Am scos si x2 damage .
- Pure; likes this
Posted 03 January 2014 - 10:16 PM

- Minnie and 3s; everywhere like this
Posted 05 January 2014 - 07:55 AM

Am si eu o rugaminte la voi ... nu va mai impartiti in tabere ( noi cu noi , ei cu ei ) . Nu vreau sa recurg la stereotipe cretine cu "munca in echipa" sau alte chestii de genu , dar chiar asa este . Cand aveti o problema , puteti deschide un topic si o prezentati la toata lumea , sau daca nu imi lasati mie un PM . Iar certurile intre diferiti membrii din staff sper sa nu mai apara , va roaga David !
- 3s; everywhere and BuSu.NaDeAici like this
Posted 07 January 2014 - 08:57 PM

Posted 08 January 2014 - 05:43 PM

Posted 08 January 2014 - 08:46 PM

Si eu as vrea sa-mi ziceti daca mai nou asa se procedeaza?.
Nu imi apare nimic , pune pe postimage.org
Posted 09 January 2014 - 08:15 AM

Si eu as vrea sa-mi ziceti daca mai nou asa se procedeaza?.
Amerycanu a primit remove, deci nu mai face parte din staff-ul Gherla.
Posted 09 January 2014 - 11:35 AM

Vreau doar sa postez o mica conversatie dintre doi admini din staff-ul Gherla care discuta pe chat-ul public.Nu m-au jignit pe mine dar cred ca e de datoria mea sa postez pentru ca am fost martor la asa comportament.Mai departe poate sa extraga un owner.
Darie VS 1l12 http://postimg.org/image/ddtdwiql1/
- 3s; everywhere likes this
Posted 09 January 2014 - 06:08 PM

Vreau doar sa postez o mica conversatie dintre doi admini din staff-ul Gherla care discuta pe chat-ul public.Nu m-au jignit pe mine dar cred ca e de datoria mea sa postez pentru ca am fost martor la asa comportament.Mai departe poate sa extraga un owner. Darie VS 1l12 http://postimg.org/image/ddtdwiql1/.
A pai:
1 la mana: Daca cei 2 isi permit sa vorbeasca asa intre ei, e strict problema lor .
2 la mana: Am vazut ca de fiecare data, gasiti unii sa va certati pe chat normal . Daca aveti ceva de impartit, este aceasta sectiune, unde va puteti spune dureriile . Nu mai aratati la toti ca va certati si ca nu va intelegeti, fiti un staff organizat. Sau macar certati-va pe u@, unde vedeti numa voi, si sa vedem si noi ownerii in FTP !
3 la mana: Nu sunt injuraturi care depasesc limita, cum spuneam mai sus, daca ei isi permit, e treaba lor, dar la alte injuraturi, fii sigur ca actionam noi .
Va rog, ca pe viitor, vorbiti asa macar pe U@, referitor la cei 2 admini .
O zi buna.
Posted 09 January 2014 - 06:22 PM

In legatura cu gag-ul ala ... 1l13 , te rog pe viitor sa da-i si tu gag-uri cu un motiv anume, mai clar, partea din regulament care o incalca cu ceea ce zice . Data viitoare vei fii sanctionat
Posted 15 January 2014 - 09:53 PM

Va rog frumos daca nu stiti sa recunoasteti un cod / nu sunteti siguri sau nu aveti timpul / dispozitia necesara pentru a vedea un demo de la cap la coada nu mai postati aiurea.
Daca un admin spune ca are cod , nu inseamna ca are si dreptate , prima data vizualizati demo-urile si pe urma dati`va cu parerea.
Multumesc.
- SwanX likes this
Posted 15 January 2014 - 10:00 PM

Va rog frumos daca nu stiti sa recunoasteti un cod / nu sunteti siguri sau nu aveti timpul / dispozitia necesara pentru a vedea un demo de la cap la coada nu mai postati aiurea.
Daca un admin spune ca are cod , nu inseamna ca are si dreptate , prima data vizualizati demo-urile si pe urma dati`va cu parerea.
Multumesc.
Aceasi poveste si in momentul cand banati un jucator, "Va rog frumos daca nu stiti sa recunoasteti un cod / nu sunteti siguri sau nu aveti timpul / dispozitia necesara pentru a urmarii jocul unui player de la cap la coada, nu il mai banati aiurea."
- Denisa ;x likes this
Posted 15 January 2014 - 10:03 PM

Sau macar cereti parerea altui admin care se pricepe mai bine , de asemenea va reamintesc si de topicul --> http://forum.cs16.ro...-va-cu-parerea/
Nu va da nimeni in cap daca nu stiti sa recunoasteti un cod [ se poate invata pe parcurs ] , insa nu banati aiurea playerii buni !
Posted 15 January 2014 - 10:14 PM

Edited by KnorR.cs16, 15 January 2014 - 10:15 PM.
Posted 15 January 2014 - 10:16 PM

Sa nu banam playerii buni? De exemplu am.dll de ce a primit ban deoarece era prea bun si "plecau" playerii de pe server? Daca tot ii banam pe cei buni fara cod care ne gonesc, cica playerii de ce nu ii banam pe toti. Nu inteleg pe unii ii lasam sa joace si pe altii nu, cand toti sunt curati si la fel de buni. Asta nu e corect.
M-am referit sa nu banati playerii buni DOAR PENTRU CA VOI CREDETI CA ARE COD , nu am zis in nici o fraza sa nu ii banati daca AU COD INDIFERENT DACA E BUN SAU NU.
L:E : Si m-am referit in special la PLAYERII BUNI FARA COD , pentru ca la EI FACETI CELE MAI MULTE GRESELI si ii banati.
Ceea ce ai zis tu mai sus , nu are nici o legatura la ce am vrut eu sa ma refer , insa de acum , o sa incerc sa fiu mai explicita , pe intelesul tuturor.
Edited by Denisa ;x, 15 January 2014 - 10:26 PM.
Posted 15 January 2014 - 10:22 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users