Astazi,30 August,ma retrag din functia de manager din motive personale.
Rog jucatorii de pe Ro-Mixers sa nu ma mai asalte cu cereri de admin sau alte nelamuriri prin intermediul PM-ului
Edited by RMS1923, 30 August 2013 - 01:02 AM.
Astazi,30 August,ma retrag din functia de manager din motive personale.
Rog jucatorii de pe Ro-Mixers sa nu ma mai asalte cu cereri de admin sau alte nelamuriri prin intermediul PM-ului
Edited by RMS1923, 30 August 2013 - 01:02 AM.
Am facut cerere de admin pe serverele de mix mi-a fost acceptata , dar nici pana acum nu am primit accesul .. De ce ?
http://forum.cs16.ro...-admin-refresh/
Tot la vorba mea s-a ajuns,mai ieri ma certam cu shine,si ii ziceam ca nu prea se mai preocupa de ro-mixer ,si el zicea ca noi mereu dam vina pe cei de la conducere,dar uite ca asa si este acuma si RMS s-a retras maine poimaine se retrage si shine si ramane ro-mixer'u de .... Am zis si o repet ca Serjj si ca Mapetz nu a fost niciunu .
Chiar nu va inteleg comenturile. RMS impreuna cu IMHO si cu Verdeee au vorbit ieri noapte timp de vreo 2 3 ore. S-a ajuns la decizia asta. Daca vreti explicatii cereti de la RMS. Ce ramane de facut pe viitor o sa preocupe pe IMHO si Eduart. Tineti comentariile aiurea pentru voi.
Stiu ca nu am treaba la MIX dar am participat la convorbirea de aseara si de-aia mi-am permis sa postez.
E trist plecarea ta , da sincer multe grelesi .. ban la hosu pt ca te ameninta si tu faceai acelasi lucru , 10 cereri de admin respinse pentru ca tu erai certat cu ei si tot gresala ta a fost da ce sa zic... SUCCES . Poate prind si eu pe aici vreo 30 de moderatori care se tot schimba
mda....stiam ca se va intampla acest lucru, si nu ma mir deloc.
nu il mai criticati degeaba, ca sa-l inteleti trebue sa te pui in situatia lui,
dar dau mai mult de 70% ca se retrage din cauza contingentului.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users