Edited by Enfusion., 20 August 2013 - 12:32 PM.
Edited by Enfusion., 20 August 2013 - 12:32 PM.
Outcome:
Am folosit alte dimensiuni pentru ca doresc sa il folosesc pe comunitatea partenera.
Outcome:
Am folosit alte dimensiuni pentru ca doresc sa il folosesc pe comunitatea partenera.
Ti-a iesit foarte bine numai ca textul " Death Row " eu cred ca trebuia fontul 04b03 . Mai uitate si maine pe aici ca mai bag un tutorial .
Edited by Enfusion., 20 August 2013 - 08:46 PM.
• Autor : Enfusion [EU]• Descriere : Un tutorial despre cum sa faceti un avatar frumos. M-am uitat la multe portofolii si uni au nevoie de acest tutorial.Rezultat :
Imaginea este LQ si textul nu trebuia soft light . Trebuia negru .
Imaginea este LQ si textul nu trebuia soft light . Trebuia negru .
Bine frate eu am facut acestu tutorial pt. ca incepatori sa stie cum sa puna un soft light si un overlay .
Am incercat si eu:
Sincer este orribila este plixelata nici macar textul nu ti-a iesit cum trebuie , ce ps folosesti
, aa si enfusion , felicitari pentru Tutorial
Bafta
outcome :
Pot sa zic e dezastru . La text nu dai storke . Monster.cs16.ro trebuie neaparat 8px si trebuia sa il pui pe soft light .
Outcome! :
off : ti-am dat pm am vzt ca nu imi raspunzi si ti-am cerut frumos stocku!...
Edited by CroMeR, 25 August 2013 - 10:15 AM.
outcome :
Urata
Tu la toate creatiile ai acelasi font mai diversifical si iati fonturi de pe http://www.dafont.com/
Edited by Enfusion., 25 August 2013 - 09:51 AM.
scz ca ma bag dar de unde iau poza?
Nu e necesar sa folosesti acelasi stock.
Eu pentru a gasii imaginea am folosit Google Imagini. Tutorialul lui Marquiz te poate ajuta pe viitor.
In fine... uite stock-ul:
Este un tutorial pentru cei incepatori cu , cunostinte putin in ps , felicitari tie dar si celor care au incercat sa te imite in a face un avatar ca si cel facut de tine
0 members, 0 guests, 0 anonymous users