Propun Ca sa fie Instalat Grup Name Indicator
Ar Arata Bine Pe forum Cu Gradele
Edited by ^DeK^razvy35., 08 August 2013 - 04:08 PM.
Propun Ca sa fie Instalat Grup Name Indicator
Ar Arata Bine Pe forum Cu Gradele
Edited by ^DeK^razvy35., 08 August 2013 - 04:08 PM.
Nuj Daca tie ti se pare o prostie . dar pe toate comunitatile Exista Grup name Indicator
Edited by ionas, 08 August 2013 - 05:48 PM.
Pai uite ca CS16 e comunitate diferita de celelalte. Nu trebuie sa avem totul fix in fix ca la altii
Sunt de acord cu tine.
Contra!
Nuj Daca tie ti se pare o prostie . dar pe toate comunitatile Exista Grup name Indicator
Noi suntem diferiti , nu copiem pe nimeni (100% originali) .
De ce crezi ca , comunitatea a crescut in ultimele 2 luni inexplicabil (nr. de membrii) ?
Pentru ca la noi gaseste ceva nou , un staff unit , o comunitate diferite fata de celelalte .
# Contra !
Noi suntem diferiti , nu copiem pe nimeni (100% originali) .
De ce crezi ca , comunitatea a crescut in ultimele 2 luni inexplicabil (nr. de membrii) ?
Pentru ca la noi gaseste ceva nou , un staff unit , o comunitate diferite fata de celelalte .# Contra !
1. Nui Plajiat
2.Din Cauza Serverelor ! care sunt Boostate Draga ! awake
3.Daca tot ziceti ca nu copiati zicetimi si mie TEMA Este Originala De la CS16?
Edited by ^DeK^razvy35., 09 August 2013 - 04:47 AM.
1. Nui Plajiat
2.Din Cauza Serverelor !
care sunt Boostate Draga ! awake
da este tema originala..
1. Nui Plajiat
2.Din Cauza Serverelor !
"Nui Plajiat" ,
PLAGIÁT1, plagiate, s. n. Acțiunea de a plagia; plagiere. ♦ (Concr.) Operă literară, artistică sau științifică a altcuiva, însușită (integral sau parțial) și prezentată drept creație personală. [Pr.: -gi-at] – Din fr. plagiat.
Daca tu faci ceva ca toti ceilalti nu se poate numi plagiere? nu inteleg de ce doresti sa se adauge acel grup name indicator ... doar ca arata bine? ai venit cu un motiv bine intemeiat sincer.
2.Din Cauza Serverelor ! care sunt Boostate Draga ! awake
Draga domnule dek , tu cel tare in gura. Acel boost este infim daca tu ca fondator si ceilalti admini ai serverului nu ii intereseaza cea ce fac adica aici ma refer la : banarea playerilor din oftica / nervi / si alte motive stupide doar pentru ca tu esti fondator owner si esti mare cocos. Daca nu ai grija de server sa nu te astepti sa fie full toata ziua datorita boostului
@ Am facut 30 de mii de membri in cateva luni datorita boostului oferit de cs16 .. serios?
Despre tema nu stiu nimic , oricum indiferent cat am incerca nu o sa fim niciodata 100% originali , o sa vina mereu alti sa ne faca tot pe noi plagiatori.
Si in final , cred ca am observat un print de-al tau prin ZMENTA'S show analfabeti depe internet.
Salut... si o zi buna.
Edited by Stealth, 09 August 2013 - 08:03 AM.
Nu merita sa incarcam comunitatea cu tot felu de prostii doar in placerea de a avea grad pe forum . si daca tot nai accese , ce rost ar avea ?
Contra
"Nui Plajiat" ,
PLAGIÁT1, plagiate, s. n. Acțiunea de a plagia; plagiere. ♦ (Concr.) Operă literară, artistică sau științifică a altcuiva, însușită (integral sau parțial) și prezentată drept creație personală. [Pr.: -gi-at] – Din fr. plagiat.Daca tu faci ceva ca toti ceilalti nu se poate numi plagiere? nu inteleg de ce doresti sa se adauge acel grup name indicator ... doar ca arata bine? ai venit cu un motiv bine intemeiat sincer.
2.Din Cauza Serverelor !
Draga domnule dek , tu cel tare in gura. Acel boost este infim daca tu ca fondator si ceilalti admini ai serverului nu ii intereseaza cea ce fac adica aici ma refer la : banarea playerilor din oftica / nervi / si alte motive stupide doar pentru ca tu esti fondator owner si esti mare cocos. Daca nu ai grija de server sa nu te astepti sa fie full toata ziua datorita boostului
@ Am facut 30 de mii de membri in cateva luni datorita boostului oferit de cs16 .. serios?
Despre tema nu stiu nimic , oricum indiferent cat am incerca nu o sa fim niciodata 100% originali , o sa vina mereu alti sa ne faca tot pe noi plagiatori.
Si in final , cred ca am observat un print de-al tau prin ZMENTA'S show analfabeti depe internet.
Salut... si o zi buna.
) Lasate Saracu de tine , acun ca vam zs de tema nimeni nimic? si va dati si voi mari in gura
date si te uita pe siteul ala
pt ca eu nu dejeaba sunt fondator pe 2 comunitati
Vai de voi Ca lasati Repliuri deastea
Si a da Eu am Propus sa vad dacai lumea de acord Baietas !
da este tema originala..
da este tema originala..
sa mori tu cai originala ? vrei sati dau Aceias tema ? Doar fara iconuri ? dami add razvy35.te_iub ! sio so vezi
Edited by ^DeK^razvy35., 09 August 2013 - 12:31 PM.
DeK tu vii de pe alte comunitati cu asemenea propuneri? Nu avem nevoie de asa ceva. In plus nu ajuta cu nimic.
T.C.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users