Jump to content

Photo

[ Reclamatie ] Trick

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

WakeUpss14

WakeUpss14

Banned

• Banned
  • 23 posts
  • 9 topics
  • Joined 23-July 13
  • Country: Country Flag

<01:01:19> You were banned for 30 minutes from the server by "TRICK" (calmeaza-te)
<01:01:19> Disconnected from server

Deci fratilor omu asta sufera de grad pe ts il are da pe degeaba nu stie ce sa faca cu el.Baga scoate grate acolo la zona de mixuri de zici cei aia face ce-i trece prin cap.Si i so pus lui pata sa i.mi deie ban ca lam facut prost  [scz de limbaj] la un mix ca nu stie sa joaca si nu numai eu vreu sa se ia o masura cu omu asta.

Multumesc!

• bulaNNNNNNNN likes this

KOVALSKI!

KOVALSKI!

Gamer Member

• Membru
  • 893 posts
  • 122 topics
  • Joined 12-January 13

Deci : 

# Stiu foarte bine ce sa fac cu gradul pe TeamSpeak.

# Nu trebuie sa te intereseze pe tine ce fac eu la zona mix-uri , de ce bag grade si de ce scot grade , si pentru atentia ta ceea ce faceam era ca schimbam la toti gradul din Channel Admin => Mix Admin

# Nu ai ban doar pentru ca l-ai facut prost.

# Esti singurul care imi suferi mie pe teamspeak , si ma vorbesti pe la spate , si cand am intrat pe canal si ti-am zis sa imi spui totul in fata ce ai de zis ai tacut.

# Numai tu vreai sa se ia masuri pe mine , pentru ca esti singurul care se plange pe mine.

# Ti-am scos gradul pe TS , pentru ca suferi de el , faci ce vrei tu , schimbi de la ct la t  , de la t la canal general and so one.

# Suferi pe teamspeak , am si martori , ai inceput sa imi suferi si mie .

bisQz2E.jpg

3fFEjMu.jpg

Ai luat ban doar 30 de minute , cu motivul calmeaza-te , pentru a avea posibilitatea de a te linisti , de a iti reveni..Ca sa nu spui ceva mai groaznic , si sa i-ai ban pe o durata mai lunga.

*Si se scrie "Reclamatie" , dar nu "Reclamaite"

Edited by Imho_R, 07 August 2013 - 01:22 AM.

• wafennn and UmBrA @ CS16 like this

UmBrA @ CS16

UmBrA @ CS16

Platinum Member

• Banned
  • 1111 posts
  • 78 topics
  • Joined 02-February 13

Eram si eu de fata cand sa intamplat. 

Eram pe canal la mix.cs16.ro si vine Wakeup si ma muta cum vrea el + ca il injura pe Trick dupa ce pleaca de pe canal.

Edited by UmBrA @ CS16, 07 August 2013 - 11:48 AM.

WakeUpss14

WakeUpss14

Banned

• Topic Starter

• Banned
  • 23 posts
  • 9 topics
  • Joined 23-July 13

ma umbra nu te mai baga in seama pe degeaba ca nu rezolvi nimic u nici nu erai cu noi atunci cand sa intamplat asta asa ca nu de mai baga ca musca.Si ce vre iu sa dovedesti Triked cu pozelel alea ca nu inteleg ?

Ce crezi ca i-mi e rusine sa i-ti zic in fata ca nu ai treaba cu cs i-ti zic.U vai saracu de tine u esti nevinovat voi admini astai niciodata nu faceti nimic sunteti ingeras.

KOVALSKI!

KOVALSKI!

Gamer Member

• Membru
  • 893 posts
  • 122 topics
  • Joined 12-January 13

Umbra , e unul dintre persoanle care s-au plans pe tine , e martor.

si cam de unde ai luat tu asta ca eu am nimic cu cs-u? .. Sa inteleg ca intreaga reclamatie e doar din motivul ca tu crezi ca nu am nimic cu cs-u? esti | | , te-as sfatui sa nu mai intri pe aici.. aici intra oameni care au substanta cenusie prezenta in creierul lor.

Edited by Imho_R, 07 August 2013 - 01:04 PM.

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 posts
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10

Eu nu inteleg problema ta, el nu e pus sa-ti dea explicatii ce face el la canalele Romanian Mixers.

Ca tu nu mai poti de impresii si vrei sa provoci numai certuri e problema ta, nu trebuie nimeni sa te suporte, si nici nu am pus pe nimeni sa fie mascariciul comunitatii sa va accepte toate mofturile voastre.

• KOVALSKI! and Cenzurat;x like this

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users