- Titlul topicului trebuie sa fie de forma [CS16-IT] Problema (ex: [CS16-IT] Problema placa video).
- Sectiunea este creata pentru a va ajuta pe voi cu probleme voastre in domeniu IT&C si nu in ceea ce priveste serverele de CS/redirecte/folosirea forumului.
- Veti primi ajutor la problemele voastre doar daca veti oferi suficiente informatii in ceea ce priveste problema voastra.
- Print screen-ul este obligatoriu pentru erorile de sistem/software sau hardware.
- In cel mult 48 de ore de la deschiderea topicului veti fi ajutati.
- Reveniti cat de des se poate la topicul vostru - e posibil sa cerem lamuriri/informatii despre problema intalnita.
- Nu deschideti topicuri in locul altui user altfel riscati warn.
- NU POSTATI daca nu oferiti solutii concrete. Posturi de genul "instaleaza softul asta ca eu asa am facut si mi-a gasit driverele" sau "aceeasi probleme am avut si eu dar acum merge" vor fi pedepsite cu warn.
- Deschideti un topic nou pentru problema voastra si nu postati in cadrul topicului altui user sau veti primi warn.
- Nu postati link-uri de torrente sau alt filesharer daca nu detineti drept de autor asupra acelor programe sau veti primi warn.
- Orice membru al acestei comunitati poate posta in cadrul acestei sectiuni. Off-topicul sau post-huntul vor fi pedepsite cu warn.
- Straduiti-va sa aveti un limbaj decent si un comportament civilizat pe durata vizitei in cadrul acestei sectiuni.
- Orice topic, care nu mai prezinta un interes pentru autor se va inchide:
- daca nu s-a mai postat de cel putin 2 saptamani topicul se inchide automat.
- daca nu s-a mai postat de 1 saptamana sau mai putin autorul va fi atentionat prin pm si nu in topic.
- in cazul in care acesta nu raspunde in 24 de ore la pm topicul este inchis.
- Daca va rezolvati singur problema explicati cum ati facut, astfel cei care au nevoie de ajutor pe viitor nu vor mai deschide un topic nou.
- Acest regulament va fi supus modificarilor ulterioare. Asigurati-va ca-l verificati din cand in pentru a fi la curent cu schimbarile.
Edited by Artick ;, 06 July 2014 - 12:10 PM.
Update 06.07.2014