Jump to content

Deathrow Romania Counter-Strike:Global Offensive

www.Deathrow.ro - Forum - ONLINE [DM+FFA] DM.DeathRow.ro - ONLINE [DM+FFA HS Only] HS.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake.DeathRow.ro - ONLINE [Retakes] Retake2.DeathRow.ro - ONLINE [Surf] Surf.DeathRow.ro - ONLINE


Announcement: Modificari majore privind CS16 <-> Krond & Zeroping Posted by EduArT


EduArT

    Co-Founder

  • Fondator
  • 3309 posts
  • 560 topics
  • Joined 28-September 12
  • Country: Country Flag

CS16Gaming a decis sa nu mai fie reseller autorizat Krond si Zeroping, toti actualii clienti vor fi contactati de catre resellerul autorizat Pork pentru a fi preluati pe pachetul lui de reseller. Aveti libera decizie sa alegeti daca doriti sa ramaneti cu serverul in continuare sub un reseller sau sa va mutati direct la firma Krond sau Zeroping. In principiu acest lucru nu are o anumita importanta, important ce este de mentionat, e faptul ca in ambele locuri, firma sau reseller, calitatea este aceeasi.

 

CS16Gaming va ramane in continuare un forum activ care va afilia orice server gazduit la firmele Krond, Zeroping sau reselleri autorizati, neautorizati, server Krond sau Zeroping sa fie.

 

Un nou administrator al comunitatii, in care este anuntat public este Senaris, majoritatea il cunoasteti deja. Ne va ajuta in continuare cu dezvoltarea comunitatii.

 

Intrebari: Ce s-a intamplat? De ce? Cum vine asta?
Raspuns: E o alta directie de dezvoltare, nu s-a intamplat absolut nimic altceva.

 

Pentru asistanta la servere, aveti urmatoarele adrese unde puteti apela:
asistenta@krond.org
asistenta@zeroping.ro

 

Sursa: http://forum.cs16.ro...krond-zeroping/